Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicolae Banicioiu: Vom aloca fonduri suplimentare pentru sectiile de nou-nascuti

B1 B1,
Nicolae Banicioiu: Vom aloca fonduri suplimentare pentru sectiile de nou-nascuti

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, joi, ca vor fi alocate fonduri suplimentare sectiilor de nou-nascuti. Subprogramul destinat neonatologiei a avut alocate finantari ce acopera doar o. continuă pe B1

Ministerul Sanatatii va aloca fonduri suplimentare pentru sectiile de nou-nascuti

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, joi, ca vor fi alocate fonduri suplimentare sectiilor de nou-nascuti deoarece subprogramul destinat neonatologiei a avut alocate finantari ce acopera doar o jumatate din necesar.

Banicioiu: Sectiile de neonatologie vor primi la rectificare fonduri suplimentare

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat, joi, ca sectiile de neonatologie vor primi la rectificare fonduri suplimentare pentru ingrijirea nou-nascutilor, pe langa sumele alocate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, potrivit Mediafax.

Cum aloca Guvernul bani pentru primariile Bucurestiului si Ploiestiului

Cu doua zile inainte de Paste, Guvernul a publicat in Monitorul Oficial Ordonanta de Urgenta prin care a aloca in mod special sume importante de bani pentru proiecte in Bucuresti si Ploiesti. Astfel, pentru Bucuresti se aloca 44,63 milioane de lei in vederea implementarii unui sistem de transport cu bicicleta, iar in bugetul municipiului Ploiesti vor ajunge 22,3 milioane de lei pentru autobuze cu GPL. Trebuie amintit ca premierul Victor Ponta are relatii de prietenie atat cu primarul Bucurestiului, Sorin Oprescu, cat si cu primarul PSD de Ploiesti, Iulian Badescu.

Romania primeste fonduri europene pentru curatarea ariilor contaminate cu petrol

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 74,3 milioane de euro in cadrul Fondului European de Dezvoltare Regionala, pentru curatarea mai multor arii contaminate cu produse petroliere din diferite judete ale Romaniei. Astfel, tara noastra va putea sa isi respecte obligatiile in domeniul protectiei mediului, prin aceasta investitie contribuindu-se la remedierea daunelor severe aduse mediului si la combaterea poluarii. in plus, vor fi reduse riscurile ecologice implicate de poluarea cu astfel de produse. Pe durata implementarii proiectului vor fi create 30 de locuri de munca.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )