Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Sanatatii va aloca fonduri suplimentare pentru sectiile de nou-nascuti

România Liberă România Liberă,
Ministerul Sanatatii va aloca fonduri suplimentare pentru sectiile de nou-nascuti

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, joi, ca vor fi alocate fonduri suplimentare sectiilor de nou-nascuti deoarece subprogramul destinat neonatologiei a avut alocate finantari ce acopera doar o jumatate din necesar. continuă pe România Liberă

Nicolae Banicioiu: Vom aloca fonduri suplimentare pentru sectiile de nou-nascuti

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, joi, ca vor fi alocate fonduri suplimentare sectiilor de nou-nascuti. Subprogramul destinat neonatologiei a avut alocate finantari ce acopera doar o.

Banicioiu: Sectiile de neonatologie vor primi la rectificare fonduri suplimentare

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat, joi, ca sectiile de neonatologie vor primi la rectificare fonduri suplimentare pentru ingrijirea nou-nascutilor, pe langa sumele alocate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, potrivit Mediafax.

Ministerul Sanatatii anunta ca va asigura finantarea pentru buna functionare a sectiilor de neonatologie

Ministerul Sanatatii intentioneaza sa asigure sumele necesare pentru ingrijirea nou-nascutilor prin alocarea unor fonduri suplimentare, care vor acoperi astfel fondurile asigurate deja de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS).

Ministerul Sanatatii acorda 20 de milioane de lei pentru tratarea bolnavilor cu infarct miocardic acut

15 spitale vor primi 20 de milioane de lei de la Ministerul Sanatatii pentru tratarea bolnavilor cu infarct miocardic acut. Banii vor fi folositi pentru achizitii de medicamente si materiale sanitare pentru.

Ministerul Sanatatii deblocheaza 20 mil. lei pentru 15 spitale care trateaza cazurile urgente de infarct miocardic

Ministerul Sanatatii a alocat 20 de milioane de lei pentru 15 spitale care au unitati de tratament al cazurilor urgente de infarct miocardic, banii urmand sa fie utilizati pentru achizitii de medicamente si materiale sanitare, scrie Mediafax .

Senat: Profesia de stomatolog, controlata de Ministerul Sanatatii si Colegiul Medicilor Stomatologi

Ministerul Sanatatii si Colegiul Medicilor Stomatologi din Romania ar urma sa exercite controlul si supravegherea profesiei de medic stomatolog, au decis, marti, senatorii. Acestia au adoptat, cu.

Cum aloca Guvernul bani pentru primariile Bucurestiului si Ploiestiului

Cu doua zile inainte de Paste, Guvernul a publicat in Monitorul Oficial Ordonanta de Urgenta prin care a aloca in mod special sume importante de bani pentru proiecte in Bucuresti si Ploiesti. Astfel, pentru Bucuresti se aloca 44,63 milioane de lei in vederea implementarii unui sistem de transport cu bicicleta, iar in bugetul municipiului Ploiesti vor ajunge 22,3 milioane de lei pentru autobuze cu GPL. Trebuie amintit ca premierul Victor Ponta are relatii de prietenie atat cu primarul Bucurestiului, Sorin Oprescu, cat si cu primarul PSD de Ploiesti, Iulian Badescu.

Romania primeste fonduri europene pentru curatarea ariilor contaminate cu petrol

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 74,3 milioane de euro in cadrul Fondului European de Dezvoltare Regionala, pentru curatarea mai multor arii contaminate cu produse petroliere din diferite judete ale Romaniei. Astfel, tara noastra va putea sa isi respecte obligatiile in domeniul protectiei mediului, prin aceasta investitie contribuindu-se la remedierea daunelor severe aduse mediului si la combaterea poluarii. in plus, vor fi reduse riscurile ecologice implicate de poluarea cu astfel de produse. Pe durata implementarii proiectului vor fi create 30 de locuri de munca.

Regina Elisabeta a II-a a pozat pentru un nou portret, cu ocazia celei de-a 88-a aniversari

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a pozat pentru un nou portret, cu ocazia implinirii a 88 de ani, luni - o poza alb-negru, in care fotograful, David Bailey, a vrut sa surprinda sclipirea de malitie din .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )