Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bank of America, la un acord de peste 9 miliarde dolari cu Justitia din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bank of America, la un acord de peste 9 miliarde dolari cu Justitia din SUA

Bank of America Corp. , a doua mare banca din SUA, a acceptat sa plateasca 9,3 miliarde de dolari ca sa puna capat acuzatiilor potrivit carora a vandut in mod necorespunzator catre companiile de finantare ipotecara Fannie Mae si Freddie Mac obligatiuni garantate ipotecar. continuă pe Ziarul Bursa

FMI acorda Ucrainei un imprumut de peste 14 miliarde de dolari.

Ucraina a convenit cu FMI un acord de imprumut in valoare de 14-18 miliarde de dolari, a anuntat, joi, institutia internationala, programul de ajutor financiar va debloca si alte finantari pentru autoritatile de la Kiev, pana la un total de 27 de miliarde de dolari in urmatorii doi ani, informeaza Mediafax. Acordul trebuie sa ajute Ucraina sa acopere plati in contul datoriei programate in acest an, in contextul dificultatilor economice si financiare agravate de protestele prelungite din .

70 miliarde dolari au parasit tara lui Putin.

Rusia, suspendata luni din clubul G8, se confrunta cu o fuga masiva de capital, banca centrala face eforturi pentru sustinerea rublei, oligarhii tremura de teama sanctiunilor. In fata crizei ucrainene, investitorii opteaza pentru repliere strategica, in mijlocul escaladei sanctiunilor Occidentului. Concret, iesirile de capital din Rusia au explodat dupa ce trupele lui Putin au intrat in Crimeea, atingand 70 miliarde dolari in acest prim trimestru. SUA au inghetat dolarii din Banca Rossia, a lui .

Ucraina a ajuns la un acord de imprumut in valoare de 14-18 miliarde dolari cu FMI

Ucraina a convenit cu FMI un acord de imprumut in valoare de 14-18 miliarde de dolari, a anuntat, joi, institutia internationala, programul de ajutor financiar urmand sa deblocheze si alte finantari pentru autoritatile de la Kiev, pana la un total de 27 de miliarde de dolari in urmatorii doi ani.

FMI va finanta Ucraina cu 14 - 18 miliarde dolari

Ucraina a convenit cu FMI un acord de imprumut in valoare de 14-18 miliarde de dolari, a anuntat, ieri, institutia internationala, programul de ajutor financiar urmand sa deblocheze si alte finantari pentru autoritatile de la Kiev, pana la un total de 27 de miliarde de dolari in urmatorii doi ani, conform Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )