Libnet.ro
UNICEF

23:45

Barack Obama: Este necesar ca americanii bogati sa plateasca impozite mai mari.

România Liberă România Liberă,
Barack Obama: Este necesar ca americanii bogati sa plateasca impozite mai mari.

Presedintele SUA, Barack Obama, a declarat, vineri, ca este absolut necesar ca americanii cei mai bogati sa plateasca impozite putin mai mari, in scopul ajungerii la scaderea deficitului bugetar, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Americanii au votat pentru lucruri concrete precum locuri de munca, nu pentru politicianism, a declarat Obama, anuntand ca ii va invita la discutii pe liderii grupurilor republican si democrat din Congresul Statelor Unite. Obama a reiterat pozitia sa din . continuă pe România Liberă

Barack Obama: Este necesar ca americanii bogati sa plateasca impozite mai mari

Presedintele SUA, Barack Obama, a declarat vineri ca este absolut necesar ca americanii cei mai bogati sa plateasca impozite putin mai mari, in scopul ajungerii la scaderea deficitului bugetar, informeaza.

Barack Obama este un LUP deghizat in miel. Mesajul care a facut incojurului lumii, imediat dupa realegerea presedintelui american

Barack Obama este un lup deghizat in miel, afirma fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, ca reactie la realegerea presedintelui Statelor Unite, informeaza AFP. Obama pare a fi un om simpatic. Aici este.

Julian Assange (WikiLeaks): Barack Obama este un lup deghizat in miel

Barack Obama este un lup deghizat in miel, afirma fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, ca reactie la realegerea presedintelui Statelor Unite, informeaza AFP. Obama pare a fi un om simpatic. Aici este proble.

Julian Assange: Barack Obama este un lup deghizat in miel.

Barack Obama este un lup deghizat in miel, afirma fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, ca reactie la realegerea presedintelui Statelor Unite, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Obama pare a fi un om simpatic. Aici este problema. , afirma Julian Assange intr-o declaratie facuta prin telefon din sediul ambasadei Ecuadorului din Londra. Ar fi fost mai bine sa fie un miel deghizat in lup decat un lup deghizat in miel, a spus el. Toate actiunile impotriva WikiLeaks au fost initiate de .

Julian Assange: Barack Obama este un LUP deghizat in miel

Barack Obama este un lup deghizat in miel, afirma fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, ca reactie la realegerea presedintelui Statelor Unite, informeaza AFP, conform surselor de presa.

Julian Assange: Barack Obama este un lup deghizat in miel

Barack Obama este un lup deghizat in miel, afirma fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, ca reactie la realegerea presedintelui Statelor Unite, informeaza AFP, conform surselor de presa.

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Barack Obama este convins ca va avea o seara buna ...

Presedintele SUA, Barack Obama, s-a declarat convins ca va avea o seara buna marti, cand vor fi anuntate rezultatele scrutinului prezidential, felicitandu-l pe adversarul sau republican Mitt Romney pentru campania electorala dinamica, informeaza Mediafax. Barack Obama, care petrece ziua de marti la Chicago, s-a deplasat dimineata la unul din sediile de campanie pentru a le multumi voluntarilor. Vreau sa ii adresez guvernatorului Romney felicitarile mele pentru campania dinamica, a spus .

Cine este Barack Obama, cel de-al 44-lea presedinte al SUA si primul afro-american ales in aceasta functie

Barack Obama este primul presedinte de culoare al Statelor Unite. Ca sa aspire la al doilea mandat de patru ani la Casa Alba, trebuie sa-si asume un bilant , care a dezamagit anumiti alegatori si sa continue.

De ce realegerea lui Obama este o veste PROASTA pentru Romania.

Realegerea previzibila a presedintelui american, Barack Obama, este o veste proasta pentru America, este o veste proasta pentru lume in general si este o veste proasta pentru Romania in particular, in pofida productiilor encomiastice ale filoamericanilor de duminica pe care le puteti citi/auzi zilele acestea. Doi ani de campanie electorala neintrerupta, cateva mii de miliarde de dolari datorie la bugetul federal si sase miliarde de dolari aruncati pe 1. 000 de clipuri electorale mai tarziu .

Barack Obama: Americanii bogati trebuie sa plateasca impozite mai mari

Presedintele SUA, Barack Obama, a declarat vineri ca este absolut necesar ca americanii bogati sa plateasca impozite mai mari, transmite AFP. Obama precizeaza ca aceasta masura trebuie luata urgent pentru a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )