Libnet.ro
UNICEF

14:00

Barack Obama saluta rolul jucat de Vladimir Putin in negocierile cu Iranul: Rusia ne-a ajutat in mod real. Presedintele rus a avut o contributie care m-a surprins

B1 B1,
Barack Obama saluta rolul jucat de Vladimir Putin in negocierile cu Iranul: Rusia ne-a ajutat in mod real. Presedintele rus a avut o contributie care m-a surprins

Barack Obama saluta rolul jucat de presedintele rus Vladimir Putin in negocierile privind acordul nuclear intre Iran si grupul 5 plus 1. Rusia ne-a ajutat in mod real in negocierile cu Iranul. Trebuie. continuă pe B1

Vladimir Putin saluta acordul nuclear iranian

Presedintele rus Vladimir Putin a salutat marti acordul istoric privind dosarul nuclear iranian, apreciind ca lumea poate rasufla usurata dupa lungi ani de negocieri.

Barack Obama, despre acordul privind programul nuclear iranian: Ne ofera o sansa de a merge intr-o noua directie (VIDEO)

Presedintele american Barack Obama a salutat marti incheierea unui acord in domeniul nuclear intre Iran si marile puteri din Grupul 5+1. Obama este de parere ca acest acord va face lumea mai sigura, scrie.

Barack Obama l-a asigurat pe Benjamin Netanyahu: Iranul nu va putea fabrica arme atomice

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a dat asigurari marti seara, intr-o conversatie cu premierul Israelului Benjamin Netanyahu, ca Iranul nu va putea fabrica arme atomice, in timp ce liderul israelian a.

Barack Obama a gratiat 46 de persoane condamnate pentru infractiuni nonviolente asociate drogurilor

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a gratiat 46 de persoane condamnate pentru infractiuni nonviolente asociate drogurilor. Acesta a argumentat gratierea cu faptul ca acestia nu sunt infractori periculosi.

Barack Obama A ELIBERAT 46 de CONDAMNATI. Vezi aici de ce

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a gratiat 46 de persoane condamnate pentru infractiuni nonviolente asociate drogurilor, argumentand ca nu sunt infractori periculosi, informeaza CNN, conform.

Vladimir Putin le cere rusilor sa combata informatiile ostile Moscovei ce apar pe Internet

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat, marti, ca sustine aplicarea unor restrictii minime pentru exprimarea pe Internet si ca asteapta din partea cetatenilor tarii sale sa promoveze opiniile Moscovei in cazul publicarii unor informatii ostile in spatiul virtual, relateaza The Moscow Times.

Vladimir Putin promite competitiei surprize majore in materie de aparare si securitate

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a promis, marti, sa ii multumeasca pe competitorii Rusiei cu noi tehnologii in aparare si securitate. inca nu i-am delectat pe competitorii nostri cu cele mai.

Pentru masinaria de propaganda rusa nicio minciuna nu este prea ridicola. Potrivit unui ziarist rus, Vladimir Putin ar fi fost originar din Moldova

Propaganda rusa incearca sa-i castige pe romani de partea lui Vladimir Putin, raspandind informatia ca stra-strabunicul acestuia ar fi fost orginar din Moldova si ca ar fi luptat alaturi de.

Vladimir Putin, despre acordul privind dosarul nuclear iranian: Lumea poate rasufla usurata acum

Vladimir Putin a salutat marti acordul istoric privind dosarul nuclear iranian, apreciind ca lumea poate rasufla usurata dupa lungi ani de negocieri. intr-un comunicat postat pe site-ul Kremlinului, presedintele.

Vladimir Putin: Lumea poate rasufla usurata

Presedintele rus Vladimir Putin a salutat marti acordul istoric privind dosarul nuclear iranian, apreciind ca lumea poate rasufla usurata dupa lungi ani de negocieri, relateaza Agerpres. Lumea poate.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )