Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un barbat a decedat si alte trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier pe DJ 601 Giurgiu

România Liberă România Liberă,
Un barbat a decedat si alte trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier pe DJ 601 Giurgiu

Un barbat in varsta de 65 de ani din Bucuresti a decedat si alte trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs sambata seara pe DJ 601 in afara localitatii Crevedia Mare, judetul Giurgiu, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Accident grav in Giurgiu. Un barbat a decedat, iar alte trei persoane sunt ranite

Un barbat in varsta de 65 de ani din Bucuresti a decedat si alte trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe DJ 601 in afara localitatii Crevedia Mare, judetul.

Alerta de securitate la New York. O masina a intrat in plin in pietoni in apropiere de Times Square. Cel putin o persoana a murit, iar 13 au fost ranite VIDEO

O masina a intrat cu viteza in multimea aflata in apropiere de piata Times Square din New York, relateaza presa internationala, citand un anunt facut de agentia Reuters, al carui sediu se afla in apropiere. Cel putin o persoana a murit, iar 13 persoane au fost ranite.

VIDEO Alerta de securitate la New York. O masina a intrat in plin in pietoni in apropiere de Times Square. Cel putin o persoana a murit, iar 20 au fost ranite

O masina a intrat joi cu viteza in multimea aflata in apropiere de piata Times Square din New York, relateaza presa internationala, citand un anunt facut de agentia Reuters, care are sediul in apropiere. Cel putin o persoana a murit, iar aproximativ 20 au fost ranite.

UPDATE Alerta la New York. O masina a intrat in plin in pietoni in apropiere de Times Square. O persoana a murit, iar 23 au fost ranite FOTO VIDEO

O masina a intrat joi cu viteza in multimea aflata in apropiere de piata Times Square din New York, relateaza presa internationala, citand un anunt facut de agentia Reuters, care are sediul in apropiere. Cel putin o persoana a murit, iar 23 au fost ranite.

Accident teribil in Satu Mare. Doua persoane, printre care si un copil, au murit si alte doua au fost ranite grav (FOTO, VIDEO)

Accident ingrozitor in zona localitatii Ratesti. Doua masini s-au ciocnit, iar in urma impactului au rezultat doi morti si doi raniti. Unul dintre soferi si un copil de doi ani au.

Soferul care a provocat accidentul din Times Square a fost acuzat de omor si tentativa de omor. in urma incidentului, o persoana a murit, iar alte 22 au fost ranite

Soferul care a provocat accidentul din piata Times Square, soldat cu un mort si 22 de raniti, a fost acuzat de omor si tentativa de omor, relateaza DPA, potrivit Agerpres.

BREAKING NEWS: O masina a intrat in pietoni, in renumita zona newyorkeza, Times Square. Soferul a fost arestat. El mai fusese retinut pentru ca a condus sub influenta alcoolului. NIPD: O persoana a murit, iar alte 19 au fost ranite. Nu exista indicii ca a

O masina a intrat, joi, in pietonii adunati in Times Square din New York, informeaza Reuters. Agentiile de presa internationale precizeaza ca soferul autoturismului a fost arestat.

BREAKING NEWS: O masina a intrat in pietoni, in renumita zona newyorkeza, Times Square. Soferul a fost retinut. NIPD: O persoana a murit, iar alte 12 au fost ranite |FOTO + VIDEO

O masina a intrat, joi, in pietonii adunati in Times Square din New York, informeaza Reuters. Agentiile de presa internationale precizeaza ca soferul autoturismului a fost arestat.

Accident rutier grav pe DN 66, intre Hateg si Petrosani: noua persoane au fost ranite in impactul dintre doua masini

Noua pasageri au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma unui accident rutier petrecut sambata dupa-amiaza in apropiere de Petrosani.

Accident grav pe autostrada Sibiu-Sebes. O persoana a murit si doua au fost ranite

O persoana a murit si doua au fost ranite intr-un grav accident care s-a produs sambata pe autostrada Sibiu-Sebes, in apropiere de tunelul de la Sacel, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )