Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat din Balti a murit de COVID-19. Bilantul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 61 in R. Moldova

Adevărul Adevărul,
Un barbat din Balti a murit de COVID-19. Bilantul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 61 in R. Moldova

Pe parcursul noptii a fost inregistrat un nou deces de COVID-19. Este vorba despre un barbat de 55 ani, din Balti, transferat la Institutul de Medicina Urgenta pe 17 aprilie, in stare extrem de grava. Comorbiditati: Hipertensiune de gradul III, insuficienta respiratorie, cardiopatie hipertensiva. continuă pe Adevărul

Wuhan a revizuit bilantul deceselor cauzate de coronavirus si a anuntat cu 50% mai multi morti. Ce pretext au invocat autoritatile

Autoritatile sanitare din Wuhan, epicentrul pandemiei de coronavirus, au revizuit vineri bilantul deceselor provocate de Covid-19, anuntand cu 50% mai multi morti, relateaza Reuters si Guardian. Astfel, bilantul a fost revizuit de la 2. 579 la 3.

CORONAVIRUS. inca 6 pacienti confirmati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor din Romania a urcat la 417

Autoritatile romane au anuntat, sambata, ca alti sase pacienti testati pozitiv cu coronavirus au murit. Astfel, bilantul deceselor inregistrate in randul persoanelor depistate cu COVID-19 din Romania a.

Un barbat din Chisinau, rapus de COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 54

Un barbat de 60 de ani, din Chisinau, internat la Institutul de Medicina Urgenta pe 4 aprilie, a fost rapus de COVID-19. Este al optulea deces provocat de noul coronavirus pe parcursul zilei de 16 aprilie.

inca 8 pacienti confirmati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor a urcat la 400 Focar de infectie cu coronavirus la Institutul Oncologic Cluj-Napoca

Autoritatile romane au anuntat, vineri dimineata, alte opt decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus din tara, astfel ca bilantul fatalitatilor inregistrate in Romania de la debutul.

Barbat din Targoviste sechestrat de un cuplu din bloc. Ce a urmat pare desprins dintr-un film

Clipe de cosmar traite de un barbat din Targoviste. Acesta a fost sechestrat de un cuplu din blocul in care locuia si fortat sa spuna ca a intretinut relatii amoroase cu femeia.

Barbat din Iasi cu handicap mental, amendat cu 5.000 de lei. Omul are o pensie lunara de doar 375 de lei: L-ati ingenuncheat, nenorocitilor!

Un barbat din Iasi cu pensie de handicap mental de doar 375 de lei a fost amendat de politisti cu 5. 000 de lei pentru ca a iesit din casa fara declaratie pe proprie raspundere.

Un barbat din Capitala a primit o amenda de 11.500 de lei. Gestul facut de bucurestean a scos din sarite politistii si martorii

Imagini socante in plina pandemie de coronavirus. Un barbat din Bucuresti a primit o amenda uriasa, dupa ce a adoptat un comportament vulgar care a pus in pericol sanatatea oamenilor. Pentru gestul sau, cetateanul va trebui sa scoata din buzunar 11. 500 de lei. Oameni nevinovati au fost agresati de un trecator Pe langa restrictiile de .

inca doua persoane au murit de COVID-19 in R. Moldova. Bilantul deceselor a ajuns la 58

Doi barbati din regiunea transnistreana, in varsta de 60 si, respectiv, 75 de ani, au fost rapusi de COVID-19. Ambele persoane sufereau si de boli cronice. Numarul deceselor in stanga Nistrului, cauzate de noul coronavirus, a urcat la 12. in total, in R. Moldova au fost inregistrate 58 de decese, dintre care patru decese in randurile lucratorilor medicali.

Alte doua persoane au murit de COVID-19 in R. Moldova. Bilantul deceselor a ajuns la 48

Inca doua persoane au fost rapuse de COVID-19, pe parcursul zilei de joi, 16 aprilie. intr-un caz este vorba despre un barbat de 64 de ani, locuitor al regiunii transnistrene, care a fost internat in stare grava la spitalul din Slobozia, pe 13 aprilie. Medicii nu l-au putut salva. in alt caz, noul coronavirus a luat viata unui barbat de 72 de ani din Cahul.

inca 11 persoane au murit din cauza coronavirus. Bilantul deceselor a ajuns la 445

Inca 11 persoane au murit din cauza coronavirus, potrivit datelor anuntate de Grupul de Comunicare. Bilantul total deceselor a ajuns la 445.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )