Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat din Cluj a inventat pizza Iohannis cu salam de Sibiu: Oferta de patru la 54,50 lei, scorul obtinut la alegeri

B1 B1,
Un barbat din Cluj a inventat pizza Iohannis cu salam de Sibiu: Oferta de patru la 54,50 lei, scorul obtinut la alegeri

O pizzerie din satul clujean Sannicoara a pus in vanzare la preturi promotionale, saptamana aceasta, dupa aflarea rezultatelor la prezidentiale, pizza Iohannis, care are ca ingredient special salamul de. continuă pe B1

Un clujean vinde pizza Iohannis cu salam de Sibiu

Patronul unei pizzerii dintr-un sat clujean a pus la vanzare o pizza numita Iohannis, care are in compozitie salam de Sibiu, relateaza Mediafax. La pizzeria din Sannicoara, patru pizza costa, la oferta, 54,40 lei, scorul obtinut de Klaus Iohannis la prezidentiale.

Un barbat din Lugoj a scapat cu viata ca prin minune dupa ce masina lui a luat foc

Un barbat din Lugoj a scapat cu viata ca prin minune dupa ce masina lui a luat foc. Autoturismul a ars ca o torta in proportie de 70%dupa ce totul ar fi pornit de la un scurtcircuit. Soferul a vazut la.

Un nou protest in semn de solidaritate cu romanii din diaspora, in Piata Unirii din Cluj

Un nou protest in semn de solidaritate cu romanii din diapora si impotriva premierului Victor Ponta este anuntat luni seara, incepand cu ora 19:00, in Piata Unirii din Cluj Napoca. Cineva trebuie sa plateasca pentru umilita adusa tuturor romanilor! In toata tara romanii vor iesi in strada ca sa ceara demisia actualului guvern si a lui Ponta. La Cluj vom iesi zilnic pana cand ne vom face auziti!, au anuntata organizatorii. Ora 20:15: Protestul de la Cluj s-a stins dupa ora 20:00, in Piata Unirii nu mai sunt manifestanti. Ora 19:35: In jur de 20 de persoane s-au adunat pana la aceasta ora in Piata Unirii din Cluj.

Primarii trebuie sa fie schimbati de alegatori. Cei mai vechi edili din Cluj nu sunt de acord cu limitarea mandatului

Cei mai vechi primari din judetul Cluj nu sunt de acord cu limitarea mandatului alesilor locali la doua. Acestia sustin ca edilii trebuie sa realizeze proiecte care se intind pe mai multi ani si ca trebuie sa.

Detalii INEDITE din viata lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis s-a indragostit de sotia sa, Carmen la prima vedere. A cunoscut-o intr-un grup de prieteni in perioada studentiei, in urma cu 25 de ani. Presedintele ales joaca tenis, iubeste.

Presa internationala, despre rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania: Victoria lui Iohannis, o surpriza

Succesul lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. O surpriza! Asa au catalogat publicatiile germane victoria candidatului ACL, dupa incheierea celui de-al doilea tur de scrutin. Jurnalistii din Germania.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )