Libnet.ro
UNICEF

00:08

Barbat din Vaslui, condamnat la 11 ani de inchisoare pentru viol.

România Liberă România Liberă,
Barbat din Vaslui, condamnat la 11 ani de inchisoare pentru viol.

Un barbat de 43 de ani a fost condamnat la 11 ani de inchisoare, dupa ce si-a violat fiica de 13 ani si sora de 29 de ani, relateaza Mediafax. Citeste si: Primul roman condamnat pe viata, dupa noul Cod Penal, pentru omorarea unui copil Tribunalul Vaslui l-a condamnat la inchisoare pe Gheorghe Balan, dupa ce a intretinut relatii sexuale in mod repetat cu fiica sa, precum si cu sora sa, pe care a abuzat-o sexual pe un camp din apropierea satului. De asemenea, barbatul a primit o pedeapsa de . continuă pe România Liberă

Barbat din Vaslui, la spital dupa ce a fost batut crunt de politisti

Un barbat din judetul Vaslui a ajuns la spital dupa ce, spune el, ar fi fost batut de mai multi politisti. Scandalul a fost provocat de o femeie care l-a acuzat ca i-a furat pasarile. Dupa spusele victimei,.

Vaslui: Barbat condamnat la 11 ani de inchisoare dupa ce si-a violat sora si fiica de 13 ani

Un barbat de 43 de ani din localitatea vasluiana Puscasi a fost condamnat de Tribunalul Vaslui la 11 ani de inchisoare dupa ce si-a violat sora si fiica de 13 ani. Barbatul a fost gasit vinovat pentru.

Interlop din Iasi, condamnat la trei ani de inchisoare, dupa ce a injunghiat patru agenti de paza (VIDEO)

Un interlop din Iasi a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, dupa ce a injunghiat patru agenti de paza intr-un club de fite. Alaturi de el, a fost trimis dupa gratii timp de un an si prietenul.

Fratii Mihailescu au fost condamnati la 4 ani de inchisoare pentru returnari ilegale de TVA

Nicu si Eugen Mihailescu au fost trimisi in judecata in anul 2006 si sunt acuzati de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala, spalare de bani si asociere in vederea savarsirii de infractiuni. Magistratii Curtii de Apel i-au condamnat astazi defintiv la patru ani de inchisoare cu executare.

Sentinta in cazul barbatului din Puscasi care si-a violat fiica si sora

Judecatorii Tribunalului Vaslui l-au condamnat la 11 ani de inchisoare pe barbatul din Puscasi care in toamna anului trecut si-a violat sora si fiica. in plus, a fost obligat sa achite fetitei de 13 ani, aflata in prezent in grija reprezentantilor Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui, suma de 100. 000 lei, cu titlu de daune morale. Sora agresorului nu a solicitat daune, stiind ca nu are de unde sa plateasca.

Un barbat din Alba Iulia a dat foc la un bar pentru ca nu a mai primit bautura. Doua persoane au ajuns la spital

Un barbat in varsta de 34 de ani, din Alba Iulia este cercetat penal dupa ce a provocat un incendiu intr-un club, in urma caruia doua persoane au suferit arsuri. Barbatul aflat sub influenta bauturilor alcoolce a aruncat combustibil in bar dupa care i-a dat foc, suparat ca barmanul nu l-a mai servit cu bautura.

Romanii din diaspora cer mai multi bani pentru comunitati.

Romanii din diaspora ii cer ministrului pentru Romanii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, intr-o scrisoare deschisa, sa aloce mai multe fonduri pentru asociatii, biserici si presa romaneasca. Citeste si: FADERE vrea sa dea in judecata statul francez, daca expulzeaza romii nejustificat Totodata, in scrisoarea deschisa, romanii din afara granitelor cer autoritatilor sa reduca taxele consulare, sa inlesneasca procesul de vot pentru romani, sa infiinteze un telefon verde si sa se implice in .

Un director din Autoritatea Rutiera a fost retinut pentru ca ar fi luat mita o masina, laptopuri si televizoare

Un director din Autoritatea Rutiera a fost retinut pentru ca ar fi luat mita un autoturism, laptopuri si televizoare. in plus, ar fi primit spaga si haine in valoare de 12. 000 de euro. in schimbul.

Ucraina: Miscarea prorusa din orasul Harkiv pregateste propriul referendum pentru unirea cu Rusia

Tensiunile s-au acutizat vineri in estul Ucrainei dupa anuntul militantilor prorusi din orasul Harkiv ca vor organiza duminica propriul lor referendum in cadrul unui miting, in care sa se decida unirea cu Rusia, transmite AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )