Libnet.ro
UNICEF

00:08

Romanii din diaspora cer mai multi bani pentru comunitati.

România Liberă România Liberă,
Romanii din diaspora cer mai multi bani pentru comunitati.

Romanii din diaspora ii cer ministrului pentru Romanii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, intr-o scrisoare deschisa, sa aloce mai multe fonduri pentru asociatii, biserici si presa romaneasca. Citeste si: FADERE vrea sa dea in judecata statul francez, daca expulzeaza romii nejustificat Totodata, in scrisoarea deschisa, romanii din afara granitelor cer autoritatilor sa reduca taxele consulare, sa inlesneasca procesul de vot pentru romani, sa infiinteze un telefon verde si sa se implice in . continuă pe România Liberă

Ce masuri ia Romania impotriva extremistilor maghiari. Mai multi cetateni unguri, declarati indezirabili

Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), inspectorul principal de Politie Monica Dajbog, a facut o declaratie de presa in cadrul careia a precizat ca mai multi cetateni unguri vor fi.

Vaslui: Copil de 9 ani, in stare grava la spital dupa ce a fost muscat de fata de mai multi caini

Un copil de noua ani din localitatea vasluiana Chersacosu a ajuns in stare grava la spital, sambata, dupa ce a fost muscat de fata de mai multi caini ciobanesti de la o stana din apropierea satului,.

Mai multi oficiali rusi si ucraineni, vizati de sanctiuni din partea SUA si UE: Printre acestia este si Viktor Ianukovici

Viktor Ianukovici, destituit din functia de presedinte al Ucrainei in februarie, este vizat de sanctiunile americane adoptate luni, potrivit B1 TV. Sapte oficiali de rang inalt rusi se afla printre persoanele viz.

Germania avertizeaza: Va fi o CATASTROFA. BOMBA sta sa explodeze. Un om a MURIT si mai multi au fost raniti in Ucraina

Violenta a izbucnit din nou in Ucraina, cu trei zile inaintea referendumului privind alipirea Crimeei la Rusia. Un tanar a fost ucis si alti cativa au fost raniti la Donetk, in timpul ciocnirilor dintre.

VIDEO. Basescu: Consider inutila taxa de 42 de bani pentru un litru de benzina.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca este de parere ca taxa de 42 de bani pe litrul de benzina este inutila. Citeste si: Basescu: Am promulgat, azi, Legea Certificatelor verzi. Acum astept scadearea preturilor la energie. Nu primim lectii de la politicienii maghiari Seful statului a semnat, vineri, petitia PMP impotriva cresterii accizei la carburanti. Basescua spus insa ca nu va participa la mitingul Miscarii Populare, ci se rezuma doar la a semna petitia. La miting nu o sa .

Opozitia ucraineana prorusa cere ca rusa sa devina a doua limba oficiala in Ucraina si mai multa autonomie pentru regiunile rusofone

Opozitia ucraineana prorusa a cerut, vineri, ca regiunile rusofone sa oprimeasca mai multa autonomie, iar rusa sa devina a doua limba oficiala in Ucraina, apreciind ca noua putere de la Kiev este incapabila.

Un director din Autoritatea Rutiera a fost retinut pentru ca ar fi luat mita o masina, laptopuri si televizoare

Un director din Autoritatea Rutiera a fost retinut pentru ca ar fi luat mita un autoturism, laptopuri si televizoare. in plus, ar fi primit spaga si haine in valoare de 12. 000 de euro. in schimbul.

Ucraina: Miscarea prorusa din orasul Harkiv pregateste propriul referendum pentru unirea cu Rusia

Tensiunile s-au acutizat vineri in estul Ucrainei dupa anuntul militantilor prorusi din orasul Harkiv ca vor organiza duminica propriul lor referendum in cadrul unui miting, in care sa se decida unirea cu Rusia, transmite AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )