Libnet.ro
UNICEF

16:00

Barbat eliberat anul trecut din penitenciar, retinut ca suspect in cazul femeii ucise si ...

România Liberă România Liberă,
Barbat eliberat anul trecut din penitenciar, retinut ca suspect in cazul femeii ucise si ...

Un barbat de 37 de ani din orasul argesean Topoloveni, eliberat anul trecut din penitenciar, unde a executat o pedeapsa cu inchisoarea pentru viol, a fost retinut, in noaptea de miercuri spre joi, ca principal suspect in cazul uciderii femeii al carei cadavru sectionat a fost gasit in raul Arges, informeaza Mediafax. In curs de actualizare. continuă pe România Liberă

Cazul femeii din Arges UCISE si TRANSATE: Politia a retinut un suspect.

Un barbat de 37 de ani din orasul argesean Topoloveni, eliberat anul trecut din penitenciar, unde a executat o pedeapsa cu inchisoarea pentru viol, a fost retinut, in noaptea de miercuri spre joi, ca principal suspect in cazul uciderii femeii al carei cadavru sectionat a fost gasit in raul Arges, informeaza Mediafax. Suspectul nu si-a recunoscut fapta si nu a vrut sa faca nicio declaratie, dar procurorul de caz este sigur ca se afla in fata ucigasului, pentru ca are probe impotriva lui, .

VIDEO Un barbat eliberat dupa 20 de ani din inchisoare a furat 2 kilometri de cablu de cale ferata, blocand comunicatiile CFR intre Fagaras si Avrig

Abia iesit anul trecut din inchisoare, dupa mai bine de 20 de ani in spatele gratiilor, un barbat din judetul Sibiu a ajuns din nou in arest. A furat mai bine de 2 kilometri de cablu de cale ferata, blocand comunicatiile telefonice CFR intre Fagaras si Avrig.

Raport INML: Aproape 5.000 din decesele de anul trecut au fost cauzate de accidente rutiere si sinucideri

In jur de 5. 000 de decese inregistrate anul trecut, numar care reprezinta mai mult de jumatate din totalul mortilor violente inregistrate de institutiile de medicina legala. Acestea au fost cauzate de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )