Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Un barbat eliberat dupa 20 de ani din inchisoare a furat 2 kilometri de cablu de cale ferata, blocand comunicatiile CFR intre Fagaras si Avrig

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un barbat eliberat dupa 20 de ani din inchisoare a furat 2 kilometri de cablu de cale ferata, blocand comunicatiile CFR intre Fagaras si Avrig

Abia iesit anul trecut din inchisoare, dupa mai bine de 20 de ani in spatele gratiilor, un barbat din judetul Sibiu a ajuns din nou in arest. A furat mai bine de 2 kilometri de cablu de cale ferata, blocand comunicatiile telefonice CFR intre Fagaras si Avrig. continuă pe Adevărul

Gigi Becali iese din inchisoare ca sa fie audiat in Dosarul valiza.

Omul de afaceri Gigi Becali, aflat in detentie in Penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN, va iesi luni din inchisoare ca sa fie audiat in Dosarul valiza. UPDATE: Reprezentantii instantei supreme au declarat ca. pentru termenul de luni, 27 mai, Gigi Becali a fost citat la Penitenciarul Rahova, unde este incarcerat, din 20 mai, dupa ce a fost condamnat definitiv, tot de catre ICCJ, la trei ani de .

Ar putea sta 20 de ani la inchisoare pentru mesajul postat pe Facebook

Americanul Cameron D`Ambrosio, in varsta de numai 18 ani, se afla la inchisoare pentru un mesaj postat pe Facebook. Baiatul, care traieste intr-un mic oras din apropiere de Boston impreuna cu familia sa,.

Dupa 20 de ani, PDL mai poate oferi doar mici si bere.

Aniversarea de 20 de ani a PD/PDL de la sfarsitul saptamanii a dat o dubla lovitura: a fost cel mai consistent, mediatizat si, prin urmare, reprezentativ eveniment organizat de democrat-liberali de la alegerile parlamentare incoace, iar asta pentru ca a fost singura actiune care, gratie crizei de subiecte de presa specifica week-end-ului, le-a reamintit oamenilor ca aceasta formatiune inca exista. In al doilea rand, chiar daca in loc de coliva au fost serviti mici, aniversarea cu pricina a .

Un taximetrist si-a continuat nestingherit drumul, dupa ce a izbit un barbat pe trecerea de pietoni

Un taximetrist de 27 de ani din Bacau a lovit pe trecerea de pietoni un barbat de 66 de ani, dupa care a parasit locul accidentului.

Maria Schutz, condamnata in dosarul serelor din Codlea: 12 ani de inchisoare in regim de detentie si despagubiri de aproape 20 milioane lei

Maria Schutz a fost condamnata, marti, de catre Tribunalul Bihor, la 12 ani de inchisoare in regim de detentie. in plus, aceasteia i-au fost intrezise drepturile electorale si civile pe o durata de patru ani.

Pedofilul care a violat trei copii a fost condamnat la 21 de ani de inchisoare cu executare

Un tanar acuzat ca ar fi violat mai multi copii a fost condamnat la 21 de ani de inchisoare cu executare. Victor Caldarar este acuzat ca a violat trei copii, i-a fotografiat in ipostaze pornografice si a.

VIDEO Mocanita revine in Apuseni dupa 16 ani, pe traseul dintre Abrud si Cimpeni

Celebra Mocanita, care pana in 1997 strabatea Valea Ariesului in Muntii Apuseni pe o distanta de peste 100 de kilometri intre Turda si Abrud, va reveni pe sine. Demersul apartine administratiilor locale din orasele Abrud si Cimpeni, respectiv din comuna Rosia Montana.

Hotelul Ambasador, restituit dupa 10 ani mostenitorilor fostului proprietar.

Terenul si cladirea Hotelului Ambasador din Bucuresti, aripa dinspre Ciclop, au fost restituite in natura mostenitorilor arhitectului Arghir Culina, fostul proprietar, dupa un litigiu care a durat 10 ani, relateaza Mediafax. Imobilul, compus dintr-un teren in suprafata de 520 mp si o cladire cu subsol, parter si 13 etaje, situat in Bulevardul Magheru, inspre Garajul Ciclop, a fost scos de sub nationalizare prin admiterea irevocabila a actiunii in revendicare si redobandit in natura. Cladirea .

S-a despartit de sot dupa 9 ani si 2 copii

Dupa aproape 10 ani si doi copii impreuna, drumurile lor s-au despartit.

Matusa Angelinei Jolie a murit, duminica, la varsta de 61 de ani, din cauza cancerului de san

Debbie Martin, matusa Angelinei Jolie murit, duminica, la varsta de 61 de ani, suferind de cancer mamar, la doar doua saptamani dupa ce actrita a suferit o dubla mastectomie pentru a evita aceasta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )