Libnet.ro
UNICEF

20:00

Pedofilul care a violat trei copii a fost condamnat la 21 de ani de inchisoare cu executare

Antena3 Antena3,
Pedofilul care a violat trei copii a fost condamnat la 21 de ani de inchisoare cu executare

Un tanar acuzat ca ar fi violat mai multi copii a fost condamnat la 21 de ani de inchisoare cu executare. Victor Caldarar este acuzat ca a violat trei copii, i-a fotografiat in ipostaze pornografice si a. continuă pe Antena3

Steaua, scoasa la vanzare dupa ce Gigi Becali a fost condamnat la inchisoare: Sa vina arabii si rusii!

Dupa ce Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, viitorul Stelei pare incert. Unul dintre apropiatii finantatorului din Ghencea a declarat ca discutiile pentru cedarea echipei sunt deschise.

ULTIMA ORA Seful CJ Arges, Constantin Nicolescu, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Zeus 1 (Bani europeni pentru scoli)

Constantin Nicolescu PSD), presedintele Consiliului Judetean Arges, a fost condamnat de catre judecatorii de la Tribunalul Bucuresti la 1 an de inchisoare cu suspendare in dosarul Zeus 1 in care seful CJ Arges este acuzat ca a luat mita 60 de mii de euro de la omul de afaceri Cornel Penescu din Pitesti si ca ar fi luat ilegal alte 900 de mii de euro din fonduri europene pentru reabilitarea a patru scoli in judet. Omul de afaceri Cornel Penescu, fostul finantator al FC Arges, a fost condamnat la noua luni cu suspendare, iar restul inculpatilor din dosar - mai multi actuali si fosti primari - au fost achitati. Decizia este in prima instanta, a fost data la doi ani de la trimiterea in judecata si nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs.

VIDEO Seful CJ Arges, Constantin Nicolescu, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Zeus 1 (Bani europeni pentru scoli)

Constantin Nicolescu PSD), presedintele Consiliului Judetean Arges, a fost condamnat de catre judecatorii de la Tribunalul Bucuresti la 1 an de inchisoare cu suspendare in dosarul Zeus 1 in care seful CJ Arges este acuzat ca a luat mita 60 de mii de euro de la omul de afaceri Cornel Penescu din Pitesti si ca ar fi luat ilegal alte 900 de mii de euro din fonduri europene pentru reabilitarea a patru scoli in judet. Omul de afaceri Cornel Penescu, fostul finantator al FC Arges, a fost condamnat la noua luni cu suspendare, iar restul inculpatilor din dosar - mai multi actuali si fosti primari, oameni de afaceri - au fost achitati. Decizia este in prima instanta, a fost data la doi ani de la trimiterea in judecata si nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs.

Presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, a fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare. Cornel Penescu a primit 9 luni cu suspendare

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Zeus 1, pentru luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice.

Sentinta record: 21 de ani de inchisoare pentru Victor Caldarar, tanarul acuzat ca ar fi violat mai multi copii din Sibiu

Victor Caldarar, tanarul acuzat ca ar fi violat mai multi copii din Sibiu, a fost condamnat de Curtea de Apel Alba Iulia la 21 de ani de inchisoare cu executare. Initial, Tribunalul Sibiu il condamnase la 14 ani de inchisoare.

Constantin Nicolescu a fost condamnat la un an cu suspendare

Magistratii Tribunalului Bucuresti s-au pronuntat in dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Arges,Constantin Nicolescu este acuzat de fapte de coruptie, cel in care este acuzat ca a cheltuit bani europene pentru inundatii inexistente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )