Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbatul care pretindea ca a facut sex cu peste 100 de adolescente a fost arestat

Adevărul Adevărul,
Barbatul care pretindea ca a facut sex cu peste 100 de adolescente a fost arestat

Barbatul din Malawi, infectat cu virusul HIV, care supunea adolescentele la un pretins ritual de protectie, ce consta in intretinerea de relatii sexuale, a fost arestat de catre autoritati. continuă pe Adevărul

Turkish Airlines a concediat peste 100 de angajati, in urma tentativei esuate de lovitura de stat

Compania aviatica turca Turkish Airlines a concediat peste 100 de angajati, inclusiv din management si personal de zbor, in urma tentativei esuate de lovitura de stat din 15 iulie, relateaza luni presa locala, citata de Reuters.

Ministerul Muncii: Peste 100 de copii institutionalizati, victime ale abuzurilor, in 2015

Peste 100 de copii institutionalizati, din cei 20. 291 aflati in centrele de plasament din Romania au fost victime ale abuzurilor, neglijarii sau exploatarii in anul 2015.

Barbatul care a incercat sa-l asasineze pe Ronald Reagan, liber

Barbatul care a incercat sa-l asasineze pe fostul presedinte american Ronald Reagan in 1981 va fi eliberat conditionat, a decis miercuri un judecator federal. John Hinckley 61 de ani) va putea.

VIDEO FIERBINTE! Au facut SEX salbatic in bucatarie: TOTUL a fost FILMAT!

Sex salbatic in bucatarie, pretextul fierbinte pentru petrecerea relaxata a unei zile toride de vara! Totul se intampla intr-o populara reclama, devenita rapid viral pe.

Povestea elevei porno de la tara, lasata gravida la 12 ani, dupa ce a facut sex cu cinci barbati. Unul dintre amantii fetei a ajuns in puscarie pentru viol

Procesul in care cinci hunedoreni au fost judecati pentru relatii sexuale cu o eleva de 12 ani s-a numarat printre cele mai controversate dosare penale care s-au aflat pe rolul instantelor hunedorene. Ancheta a scos la iveala amanunte socante despre cazul adolescentei, care a ramas gravida cu un barbat de 53 de ani.

Peste 100 de vedete de la Hollywood au lansat o petitie impotriva lui Donald Trump: Cerem tuturor americanilor sa ni se alature, sa invingem ideologia urii

Vedete de prim rang de la Hollywood, precum Julianne Moore, Jane Fonda si Woody Harrelson, au semnat o petitie prin care ii indeamna pe compatriotii lor sa il impiedice pe controversatul candidat republican Donald Trump sa devina urmatorul presedinte al Statelor Unite ale Americii.

Peste 100 de copii institutionalizati au fost victime ale abuzurilor in 2015. Doar 32 din 20.000 de micuti au avut sansa de a avea, din nou, parinti (VIDEO)

Drama copiilor din orfelinate pare fara sfarsit. Iar numarul celor neglijati chiar de catre cei care ar trebui sa le poarte de grija depaseste orice imaginatie. Nu mai putin de 100 de micuti.

Peste 100 de angajatiai Turkish Airlines, concediati dupa tentativa de lovitura de stat din Turcia

Peste o suta de angajati ai companiei de stat Turkish Airlines, cea mai mare companie aeriana din Europa, au fost concediati ca parte a actiunii de epurare din institutiile de stat din Turcia pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )