Libnet.ro
UNICEF

22:15

Baronii care domnesc peste cele mai sarace judete ale Romaniei

Adevărul Adevărul,
Baronii care domnesc peste cele mai sarace judete ale Romaniei

Sase baroni PSD, doi liberali, un progresist si un lider UDMR se afla in fruntea celor mai sarace judete din tara. Printe acestia sunt si nume grele ca Marian Oprisan, Florin Turcanu, Culita Tarata si Adrian Duicu. continuă pe Adevărul

Bursele care au adus cele mai mari castiguri din Primul Razboi Mondial si pana in prezent

Bursele din Australia, Africa de Sud si SUA au adus cele mai mare randamente investitorilor in cei 100 de ani trecuti de la inceperea Primului Razboi Mondial, arata o statistica realizata de catre publicata The Telegraph.

Baronii celor mai sarace 10 judete din Romania

Sase baroni PSD, doi liberali, un progresist si un lider UDMR se afla in fruntea celor mai sarace judete din tara. Printe acestia sunt si nume grele ca Marian Oprisan, Florin Turcanu, Culita Tarata si Adrian Duicu.

Peste 15.800 de locuri de munca, disponibile marti. Cele mai multe joburi, in Cluj si Bucuresti

Peste 15. 800 de locuri de munca sunt disponibile, marti, la nivel national, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Capitala peste 1770) si in judetele Cluj 1600) si Prahova peste 1500).

Peste 16.800 de locuri de munca, disponibile joi. Cele mai multe joburi, in Bucuresti si Cluj

899 de locuri de munca sunt disponibile, joi, la nivel national, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Capitala si in judetele Cluj si Prahova.

INFOGRAFIE Cand gasesti cele mai bune oferte de cazare in 25 de orase turistice

Preturile camerelor de hotel sunt ceva mai constante pe parcursul anului, in comparatie cu cele ale biletelor de avion, dar exista cateva perioade in care vei gasi cazare mai ieftina in principalele orase turistice din lume.

Gamescom - Primele impresii despre doua dintre cele mai asteptate jocuri: The Evil Within si DriveClub pentru Sony PS4

Noi suntem la Gamescom 2014 sa testam cele mai noi jocuri si sa va aducem informatii noi din acest domeniu. Deocamdata, publicam primele impresii despre The Evil Within si DriveClub, care va fi oferit exclusiv pe consolele Sony Playstation 4.

Sase alpinisti au murit in unul dintre cele mai grave accidente de pe Mont Blanc

Sase alpinisti francezi, membri ai unui grup care incerca sa escaladeze un varf din masivul Mont Blanc au fost gasiti fara viata, miercuri, in unul dintre cele mai grave accidente produse in ultimii 10 ani.

Pepenele rosu: vezi care sunt cele mai utile trucuri de sezon

Pepenele verde este unul dintre fructele cele mai delicioase de vara si este bun pentru organism, avand un efect de a curata pielea si de a o face sa arate mai tanara si frumoasa. Sfaturi de frumusete cu.

Aproape 17.900 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

Aproape 17. 900 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad si Timis, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin si Mehedinti.

ANOFM: Aproape 17.900 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

Aproape 17. 900 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad si Timis, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin si Mehedinti, .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )