Libnet.ro
UNICEF

01:05

Baronii celor mai sarace 10 judete din Romania

Adevărul Adevărul,
Baronii celor mai sarace 10 judete din Romania

Sase baroni PSD, doi liberali, un progresist si un lider UDMR se afla in fruntea celor mai sarace judete din tara. Printe acestia sunt si nume grele ca Marian Oprisan, Florin Turcanu, Culita Tarata si Adrian Duicu. continuă pe Adevărul

Baronii care domnesc peste cele mai sarace judete ale Romaniei

Sase baroni PSD, doi liberali, un progresist si un lider UDMR se afla in fruntea celor mai sarace judete din tara. Printe acestia sunt si nume grele ca Marian Oprisan, Florin Turcanu, Culita Tarata si Adrian Duicu.

Top 10 latifundiari din Romania: cine sunt fermierii care au incasat cele mai mari subventii in agricultura

Cea mai mare exploatatie agricola din Romania ii apartine lui Constantin Dulute, un apropiat al altui mare latifundiar, Culita Tarata, insa intre primele zece suprafete de teren se numara si unele exploatate de investitori straini. Agentia pentru Plati si Interventie in Agricultura APIA) a furnizat HotNews. ro o lista cu primele 10 exploatatii agricole din Romania, enumerate in ordinea suprafetelor, impreuna cu subventiile primite in anul 2013.

Transalpina de Mamut, una dintre cele mai frumoase si pitoresti piste de biciclete din Romania

Una dintre clee mai frumoase si pitoresti piste de biciclete din Romania a fost deschisa la Alba Iulia. Denumita de pasionatii acestui sport Transalpina de Mamut, pista masoara peste 5 kilometri si a fost amenjata printr-o padure de pe dealul din zona de nord-vest a orasului. in campania 125 de locuri pentru care iubim Romania, va propunem o plimbare pe transalpina biciclistilor.

Antena 3 a fost si ieri cel mai urmarit post de televiziune din Romania

Antena 3 a fost si ieri cel mai urmarit post de televiziune din Romania, in ciuda presiunilor si abuzurilor. Postul nostru de televiziune a inregistrat o cota de piata de 13. Emisiunile Previziunile Zilei,.

Topul celor mai vizitate tari din lume

World Tourism Organization a publicat recent un clasament al celor mai vizitate tari din lume, pe baza numarului de turisti inregistrat in decursul anului trecut.

Aviz turistilor! Topul celor mai neprietenoase orase din lume

Revista de calatorii Conde Nast Traveler a anuntat recent topul anual al celor mai neprietenoase orase din lume, dar si un clasament al destinatiilor unde turistii se simt bineveniti si in siguranta.

Altex tinteste vanzari de 10 milioane de euro intr-o campanie cu reduceri de pana la 75%

Altex , cel mai mare retailer electroIT din Romania, lanseaza Black Friday de vara. Astfel, in perioada 14-17 august, compania ofera reduceri de de pana la 75% pentru cateva sute de produse. Conceptul acestui catalog este de a le oferi.

Profit mai mic pentru CEZ din cauza parcului eolian din Romania

Grupul ceh CEZ a anuntat, ieri, ca profitul i-a scazut cu 32% in trimestrul II din acest an, in principal din cauza scaderii pretului electricitatii din regiune si a reducerii veniturilor la parcul eolian din Romania.

Business Report: Embargoul impus Rusiei i-ar putea aduce in faliment pe producatorii de legume si fructe din Romania; Exporturile Rompetrol Rafinare au atins un nivel de peste 1 miliard USD; Prima Masina. Credite auto cu garantia statului, din octombrie

Cea mai mare investitie privata din energie din ultimii 25 de ani, un esec comercial. Care sunt explicatiile. Din cauza preturilor in crestere la gazele. Ce se ascunde in spatele facturii de energie si cum sunt furati consumatorii in umbra legii?Cu toate ca legislatia europene ne obliga la o transparenta totala.

Serviciile de securitate occidentale au furnizat arme achizitionate si din Romania, extremistilor islamisti din Irak

Mai multe servicii de securitate occidentale au furnizat arme extremistilor Statului Islamic SI) din Irak, achizitionate inclusiv din Romania, a declarat marti o sursa militara agentiei RIA Novosti. Servicii de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )