Libnet.ro
UNICEF

14:00

Baronul de Brasov Aristotel Cancescu ramane in arest preventiv pana pe 23 decembrie

Adevărul Adevărul,
Baronul de Brasov Aristotel Cancescu ramane in arest preventiv pana pe 23 decembrie

Curtea Suprema a admis, miercuri, propunerea procurorilor anticoruptie de prelungire a arestului preventiv pentru presedintele suspendat al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu. Acesta este cercetat intr-un dosar de coruptie privind atribuirea ilegala a unor contracte. continuă pe Adevărul

iCCJ: presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu, ramane in arest preventiv

Inalta Curtea de Casatie si Justitie ICCJ) a admis, miercuri, propunerea procurorilor anticoruptie de prelungire a arestului preventiv pentru presedintele suspendat al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, in dosarul privind atribuirea ilegala a unor contracte, informeaza Mediafax.

inca 30 de zile de arest pentru Aristotel Cancescu. Va ramane dupa gratii cel putin pana in Ajun de Craciun

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis prelungirea mandatului de arestare cu inca 30 de zile pentru presedintele suspendat al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu.

Mandatul de arestare pentru Aristotel Cancescu, prelungit cu 30 zile

Inalta Curte de Casatie si Justitie a prelungit azi cu 30 de zile mandatul de arestare preventiva pe numele presedintelui suspendat al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, intr-un dosar in care este acuzat de DNA de coruptie, potrivit surselor din presa.

Alegeri prezidentiale 2014 Brasov. Viorel si Andrei Hrebenciuc au votat in arest. Aristotel Cancescu nu a mai cerut urna mobila

Fostul deputat PSD Viorel Hrebneciuc si fiul acestuia, arestati in dosarul retrocedarilor ilegale au votat in arestul politiei Brasov. La fel a facut si Paltin Sturza, arestat si el in acelasi dosar. Aristotel Cancescu nu a mai cerut urna mobila pentru a vota in turul doi.

Dosarul Retrocedarilor. Viorel Hrebenciuc si fiul sau Andrei mai stau inca 30 de zile in arest preventiv

Viorel Hrebenciu si fiul acestuia, Andrei, vor petrece inca 30 de zile in spatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au admis, miercuri, propunerea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de prelungire a arestului preventiv pana pe 22 decembrie.

Alegeri prezidentiale 2014. Peste o mie de persoane din centrele de retinere si arest preventiv au cerut sa voteze

Peste o mie de persoane aflate in centrele de retinere si arest preventiv din toata tara au depus cereri pentru a vota duminica prin intermediul urnei speciale.

Arest preventiv prelungit pana la 22 decembrie pentru Viorel si Andrei Hrebenciuc

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis miercuri propunerea de prelungire a arestului preventiv pentru Viorel si Andrei Hrebenciuc, precum si pentru Gheorghe Paltin Sturdza, toti trei urmariti penal in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )