Libnet.ro
UNICEF

16:00

Arest preventiv prelungit pana la 22 decembrie pentru Viorel si Andrei Hrebenciuc

B1 B1,
Arest preventiv prelungit pana la 22 decembrie pentru Viorel si Andrei Hrebenciuc

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis miercuri propunerea de prelungire a arestului preventiv pentru Viorel si Andrei Hrebenciuc, precum si pentru Gheorghe Paltin Sturdza, toti trei urmariti penal in. continuă pe B1

Dosarul Retrocedarilor. Viorel Hrebenciuc si fiul sau Andrei mai stau inca 30 de zile in arest preventiv

Viorel Hrebenciu si fiul acestuia, Andrei, vor petrece inca 30 de zile in spatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au admis, miercuri, propunerea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de prelungire a arestului preventiv pana pe 22 decembrie.

iCCJ dispune prelungirea arestului preventiv pentru Viorel si Andrei Hrebenciuc

Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a admis, miercuri, propunerea de prelungire a arestului preventiv pentru Viorel si Andrei Hrebenciuc, precum si pentru Gheorghe Paltin Sturdza, toti trei urmariti penal in dosarul retrocedarii ilegale a peste 43. 000 de hectare de padure.

Alegeri prezidentiale 2014. Peste o mie de persoane din centrele de retinere si arest preventiv au cerut sa voteze

Peste o mie de persoane aflate in centrele de retinere si arest preventiv din toata tara au depus cereri pentru a vota duminica prin intermediul urnei speciale.

Baronul de Brasov Aristotel Cancescu ramane in arest preventiv pana pe 23 decembrie

Curtea Suprema a admis, miercuri, propunerea procurorilor anticoruptie de prelungire a arestului preventiv pentru presedintele suspendat al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu. Acesta este cercetat intr-un dosar de coruptie privind atribuirea ilegala a unor contracte.

iCCJ: presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu, ramane in arest preventiv

Inalta Curtea de Casatie si Justitie ICCJ) a admis, miercuri, propunerea procurorilor anticoruptie de prelungire a arestului preventiv pentru presedintele suspendat al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, in dosarul privind atribuirea ilegala a unor contracte, informeaza Mediafax.

Basescu: Votul din diaspora trebuie prelungit pana la ora 24:00

Presedintele Traian Basescu solicita Guvernului o intrunire de indata in care sa emita o ordonanta de urgenta care sa prelungeasca programul de votare pana la ora 24.

FMI vine la Bucuresti pe 2 decembrie pentru bugetul pe 2015: Dezbaterea publica va avea loc pe 10 decembrie

Proiectul bugetului pentru anul viitor va fi supus dezbaterii publice dupa data de 10 decembrie, cand se va incheia misiune comuna FMI si CE, care va veni pe 2 decembrie la Bucuresti strict pentru discutii pe.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )