Libnet.ro
UNICEF

18:00

FMI vine la Bucuresti pe 2 decembrie pentru bugetul pe 2015: Dezbaterea publica va avea loc pe 10 decembrie

B1 B1,
FMI vine la Bucuresti pe 2 decembrie pentru bugetul pe 2015: Dezbaterea publica va avea loc pe 10 decembrie

Proiectul bugetului pentru anul viitor va fi supus dezbaterii publice dupa data de 10 decembrie, cand se va incheia misiune comuna FMI si CE, care va veni pe 2 decembrie la Bucuresti strict pentru discutii pe. continuă pe B1

FMI vine pe 2 decembrie la Bucuresti. Bugetul pe 2015, pus in dezbatere publica dupa 10 decembrie

Proiectul bugetului pentru anul viitor va fi supus dezbaterii publice dupa data de 10 decembrie, cand se va incheia misiune comuna FMI si CE, care va veni pe 2 decembrie la Bucuresti strict pentru discutii pe aceasta problematica, a anuntat miercuri Ministerul Finantelor, potrivit Mediafax.

FMI vine in decembrie la Bucuresti pentru a discuta bugetul de stat pe 2015

O misiune comuna de experti ai Fondului Monetar International FMI) si Comisiei Europene CE) se va afla la Bucuresti in perioada 2-10 decembrie pentru a discuta cu autoritatile romane proiectul legii bugetului.

Subiectele Zilei: FMI vine pe 2 decembrie la Bucuresti. Bugetul pe 2015, pus in dezbatere publica; Cum putea fi limitat votul multiplu. Un proiect uitat in sertare din 2011; Patriarhul Exit-Poll. Primul roman care a anticipat corect rezultatul alegerilor

Doi emisari ai SUA au venit la Bucuresti a doua zi dupa alegeri. Rose Gottemoeller: Democratia este vie si sanatoasa in Romania. Sorin Ovidiu Vintu, despre investitiile in inchisori: Cel mai bun sfat pe care l-am dat cuiva vreodata. Sorin Ovidiu Vintu a fost eliberat conditionat.

Bruxelles: Negocieri esuate pentru bugetul UE pe 2015

In lipsa unui acord asupra bugetului european, Comisia Europeana CE) va prezenta un nou proiect de buget pentru 2015, a rezumat purtatoarea de cuvant intr-un mesaj postat pe Twitter.

Arest preventiv prelungit pana la 22 decembrie pentru Viorel si Andrei Hrebenciuc

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis miercuri propunerea de prelungire a arestului preventiv pentru Viorel si Andrei Hrebenciuc, precum si pentru Gheorghe Paltin Sturdza, toti trei urmariti penal in.

Romania va trimite 24 de sportivi la FOTE, programat pentru ianuarie 2015

Romania va trimite un lot format din 24 de sportivi la cea de-a XII-a editie a Festivalului Olimpic al Tineretului European FOTE), care se va desfasura in ianuarie, 2015, in Vorarlberg Austria) si Liechtenstein.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )