Libnet.ro
UNICEF

20:00

FMI vine pe 2 decembrie la Bucuresti. Bugetul pe 2015, pus in dezbatere publica dupa 10 decembrie

Adevărul Adevărul,
FMI vine pe 2 decembrie la Bucuresti. Bugetul pe 2015, pus in dezbatere publica dupa 10 decembrie

Proiectul bugetului pentru anul viitor va fi supus dezbaterii publice dupa data de 10 decembrie, cand se va incheia misiune comuna FMI si CE, care va veni pe 2 decembrie la Bucuresti strict pentru discutii pe aceasta problematica, a anuntat miercuri Ministerul Finantelor, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

Subiectele Zilei: FMI vine pe 2 decembrie la Bucuresti. Bugetul pe 2015, pus in dezbatere publica; Cum putea fi limitat votul multiplu. Un proiect uitat in sertare din 2011; Patriarhul Exit-Poll. Primul roman care a anticipat corect rezultatul alegerilor

Doi emisari ai SUA au venit la Bucuresti a doua zi dupa alegeri. Rose Gottemoeller: Democratia este vie si sanatoasa in Romania. Sorin Ovidiu Vintu, despre investitiile in inchisori: Cel mai bun sfat pe care l-am dat cuiva vreodata. Sorin Ovidiu Vintu a fost eliberat conditionat.

FMI vine in decembrie la Bucuresti pentru a discuta bugetul de stat pe 2015

O misiune comuna de experti ai Fondului Monetar International FMI) si Comisiei Europene CE) se va afla la Bucuresti in perioada 2-10 decembrie pentru a discuta cu autoritatile romane proiectul legii bugetului.

FMI vine la Bucuresti pe 2 decembrie pentru bugetul pe 2015: Dezbaterea publica va avea loc pe 10 decembrie

Proiectul bugetului pentru anul viitor va fi supus dezbaterii publice dupa data de 10 decembrie, cand se va incheia misiune comuna FMI si CE, care va veni pe 2 decembrie la Bucuresti strict pentru discutii pe.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )