Libnet.ro
UNICEF

07:30

Baroul Bucuresti anunta marti decizia privind cererea de excludere din avocatura a lui Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
Baroul Bucuresti anunta marti decizia privind cererea de excludere din avocatura a lui Victor Ponta

Baroul Bucuresti ar putea anunta marti deciziaprivind cererea de excludere din randul avocatilor a fostului premier Victor Ponta pe motiv ca i-a fost retras titlul de doctor in Drept in baza caruia a fost primit in avocatura fara examen. continuă pe Adevărul

Baroul Bucuresti discuta din nou cererea Monicai Macovei de excludere a lui Victor Ponta din avocatura

Membrii Baroului Bucuresti discuta din nou, marti, cererea de excludere a lui Victor Ponta din avocatura depusa de europarlamentarul Monica Macovei. Pe 6 septembrie, Baroul Bucuresti a amanat pentru 13 septembrie decizia in acest caz.

Ponta afla marti daca mai ramane avocat, dupa ce si-a plagiat doctoratul. Baroul Bucuresti decide daca il exclude

Baroul Bucuresti a analizat martea trecuta solicitarea depusa de Monica Macovei de excludere a fostului premier Victor Ponta din avocatura, pe motiv ca nu mai detine titlul de doctor in drept si trebuie sa dea examen de admitere, ca toata lumea. Decizia a fost amanata pentru marti, 13 septembrie.

Labirintul creat de Ponta pentru a ramane avocat: Baroul Bucuresti asteapta decizia unei instante privind contestatia fata de retragerea titlului de doctor

Baroul Bucuresti nu poate lua o decizie in privinta excluderii liderului PSD din tagma avocatilor pana cand o instanta judecatoreasca nu va da o sentinta definitiva in privinta contestatiei acestuia impotriva retragerii titlului de doctor.

Victor Ponta, in continuare avocat! Baroul Bucuresti a amanat din nou luarea unei decizii, pana la rezolvarea contestatiei privind plagiatul tezei de doctorat (VIDEO)

Victor Ponta a scapat si marti, 13 septembrie, de un verdict in ceea ce priveste cariera lui de avocat. Consiliul Baroului Bucuresti, dupa o sedinta scurta a decis sa amane luarea unei decizii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )