Libnet.ro
UNICEF

09:30

Baroul Bucuresti discuta din nou cererea Monicai Macovei de excludere a lui Victor Ponta din avocatura

Hotnews Hotnews,
 Baroul Bucuresti discuta din nou cererea Monicai Macovei de excludere a lui Victor Ponta din avocatura

Membrii Baroului Bucuresti discuta din nou, marti, cererea de excludere a lui Victor Ponta din avocatura depusa de europarlamentarul Monica Macovei. Pe 6 septembrie, Baroul Bucuresti a amanat pentru 13 septembrie decizia in acest caz. continuă pe Hotnews

Baroul Bucuresti amana din nou decizia in cazul lui Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta afla marti daca va fi exclus sau nu din Baroul Bucuresti, dupa ce a ramas fara diploma de doctor in drept. Baroul se va pronunta in cazul fostului premier, dupa.

Victor Ponta, in continuare avocat! Baroul Bucuresti a amanat din nou luarea unei decizii, pana la rezolvarea contestatiei privind plagiatul tezei de doctorat (VIDEO)

Victor Ponta a scapat si marti, 13 septembrie, de un verdict in ceea ce priveste cariera lui de avocat. Consiliul Baroului Bucuresti, dupa o sedinta scurta a decis sa amane luarea unei decizii.

Baroul Bucuresti anunta marti decizia privind cererea de excludere din avocatura a lui Victor Ponta

Baroul Bucuresti ar putea anunta marti deciziaprivind cererea de excludere din randul avocatilor a fostului premier Victor Ponta pe motiv ca i-a fost retras titlul de doctor in Drept in baza caruia a fost primit in avocatura fara examen.

Ponta afla marti daca mai ramane avocat, dupa ce si-a plagiat doctoratul. Baroul Bucuresti decide daca il exclude

Baroul Bucuresti a analizat martea trecuta solicitarea depusa de Monica Macovei de excludere a fostului premier Victor Ponta din avocatura, pe motiv ca nu mai detine titlul de doctor in drept si trebuie sa dea examen de admitere, ca toata lumea. Decizia a fost amanata pentru marti, 13 septembrie.

Labirintul creat de Ponta pentru a ramane avocat: Baroul Bucuresti asteapta decizia unei instante privind contestatia fata de retragerea titlului de doctor

Baroul Bucuresti nu poate lua o decizie in privinta excluderii liderului PSD din tagma avocatilor pana cand o instanta judecatoreasca nu va da o sentinta definitiva in privinta contestatiei acestuia impotriva retragerii titlului de doctor.

Transportatorii protesteaza din nou. Pe aproape toate centurile ocolitoare s-au creat cozi uriase

Transportatorii protesteaza din nou luni pe soselele de centura din tara. Timp de doua ore, in intervalul 10. 00, autovehiculele de marfa circula cu viteza redusa. E semnul lor de protest fata de.

Transportatorii incurca din nou traficul pe centurile marilor orase din tara. Protestele impotriva cresterii RCA vor culmina cu unul national joi, daca guvernul nu ia masuri

Transportatorii protesteaza, luni, din nou pe soselele de centura din tara, in intervalul 10. Masinile de marfa vor circula cu viteza redusa, ingreunand, astfel, traficul. Este un protest care s-a desfasurat in fiecare zi de luni in ultima vreme, pentru a atrage atentia asupra scumpirii nejustificate a politelor RCA. Daca Guvernul nu ia masuri, pe 15 septembrie va avea loc un protest national.

Valentina Pelinel, din nou la sala, dupa 3 luni de la nastere: Ai grija de corpul tau. Este locul unde vei trai toata viata (FOTO)

Aspectul inainte de toate! La numai trei luni de cand a devenit mamica, Valentina Pelinel a intrat a inceput din nou sa mearga la sala, potrivit libertatea. ro. Valentina Pelinel a inceput.

Veste buna pentru fanii muzicii rock! The Rolling Stones vine din nou in Romania (VIDEO)

Veste buna pentru fanii muzicii rock. The Rolling Stones, una dintre cele mai longevive trupe din lume, vine la Bucuresti in 2017. Evenimentul va avea loc la fix 10 de ani de la precedentul show sustinut de legendarii.

VIDEO Parcul Europa din Rust / Freiburg, cotat din nou printre cele mai bune parcuri de distractii din lume

Cel mai mare parc de distractii din Germania, Parcul Europa din Rust langa Freiburg), a fost din nou desemnat de un juriu international de experti drept unul dintre cele mai bune parcuri de distractii din lume, scrie Der Standard.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )