Libnet.ro
UNICEF

09:30

Labirintul creat de Ponta pentru a ramane avocat: Baroul Bucuresti asteapta decizia unei instante privind contestatia fata de retragerea titlului de doctor

România Liberă România Liberă,
Labirintul creat de Ponta pentru a ramane avocat: Baroul Bucuresti asteapta decizia unei instante privind contestatia fata de retragerea titlului de doctor

Baroul Bucuresti nu poate lua o decizie in privinta excluderii liderului PSD din tagma avocatilor pana cand o instanta judecatoreasca nu va da o sentinta definitiva in privinta contestatiei acestuia impotriva retragerii titlului de doctor. continuă pe România Liberă

Labirintul creat de Ponta pentru a ramane avocat

Baroul Bucuresti nu poate lua o decizie in privinta excluderii liderului PSD din tagma avocatilor pana cand o instanta judecatoreasca nu va da o sentinta definitiva in privinta contestatiei acestuia impotriva retragerii titlului de doctor.

Victor Ponta, in continuare avocat! Baroul Bucuresti a amanat din nou luarea unei decizii, pana la rezolvarea contestatiei privind plagiatul tezei de doctorat (VIDEO)

Victor Ponta a scapat si marti, 13 septembrie, de un verdict in ceea ce priveste cariera lui de avocat. Consiliul Baroului Bucuresti, dupa o sedinta scurta a decis sa amane luarea unei decizii.

Ponta afla marti daca mai ramane avocat, dupa ce si-a plagiat doctoratul. Baroul Bucuresti decide daca il exclude

Baroul Bucuresti a analizat martea trecuta solicitarea depusa de Monica Macovei de excludere a fostului premier Victor Ponta din avocatura, pe motiv ca nu mai detine titlul de doctor in drept si trebuie sa dea examen de admitere, ca toata lumea. Decizia a fost amanata pentru marti, 13 septembrie.

Baroul Bucuresti discuta din nou cererea Monicai Macovei de excludere a lui Victor Ponta din avocatura

Membrii Baroului Bucuresti discuta din nou, marti, cererea de excludere a lui Victor Ponta din avocatura depusa de europarlamentarul Monica Macovei. Pe 6 septembrie, Baroul Bucuresti a amanat pentru 13 septembrie decizia in acest caz.

Baroul Bucuresti anunta marti decizia privind cererea de excludere din avocatura a lui Victor Ponta

Baroul Bucuresti ar putea anunta marti deciziaprivind cererea de excludere din randul avocatilor a fostului premier Victor Ponta pe motiv ca i-a fost retras titlul de doctor in Drept in baza caruia a fost primit in avocatura fara examen.

Sebastian Ghita a scapat de controlul judiciar pus in dosarul in care este acuzat alaturi de Victor Ponta pentru complicitate la spalare de bani

Veste buna pentru Sebastian Ghita. Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis sa ii ridice controlul judiciar in dosarul Ponta-Blair. in acest caz, Ghita a fost pus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )