Libnet.ro
UNICEF

18:00

Barroso: Respingerea independentei scotiene este buna pentru o Europa mai puternica

B1 B1,
Barroso: Respingerea independentei scotiene este buna pentru o Europa mai puternica

Presedintele Comisiei Europene a salutat, vineri, nu-ul opus independenteiScotiei, spunand ca este o decizie buna pentru Europa, relateazaAFP. Salut decizia poporului scotian de a mentine unit. continuă pe B1

Jose Manuel Barroso: Salut decizia poporului scotian. Acest rezultat este BUN PENTRU EUROPA UNITA

Salut decizia poporului scotian de a mentine unitatea Regatului Unit. Acest rezultat este bun pentru Europa unita, deschisa si mai puternica pe care o sustine Comisia Europeana, a declarat Barroso, citat intr-un comunicat.

Hollande: Referendumul din Scotia este determinant pentru Europa

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a decarat ca rezultatele referendumului privind independenta Scotiei sunt decisive pentru intreaga Europa.

Spania este foarte bucuroasa de respingerea independentei Scotiei

Spania este foarte bucuroasa de respingerea independentei Scotiei la referendumul de joi, a declarat vineri seful Guvernului spaniol, Mariano Rajoy, care se opune ferm referendumului pe care vor sa il organizeze nationalistii din Catalonia la 9 noiembrie, relateaza AFP.

Spania este foarte bucuroasa de respingerea independentei Scotiei, afirma Rajoy

Spania este foarte bucuroasa de respingerea independentei Scotiei la referendumul de joi, a declarat vineri seful Guvernului spaniol, Mariano Rajoy, care se opune ferm referendumului pe care vor sa il organizeze.

SCOTIA: Producatorii de whisky, multumiti de respingerea independentei la referendum

Producatorii de whisky din Scotia s-au declarat, vineri, multumiti de respingerea independentei Scotiei la referendumul preferand stabilitatea mentinerii in cadrul Regatului Unit. Asociatia profesionala era ingrijorata de iesirea din Uniunea Europeana, chiar si temporara, a unei Scotii independente si de viitorul ajutorului acordat exporturilor de puternica retea diplomatica britanica.

Romania a obtinut un loc in Comitetul Regional al OMS pentru Europa

Incepand din aceasta toamna, dupa mai bine de 10 ani, Romania are un reprezentant in Comitetul Permanent al Comitetului Regional al Organizatiei Mondiale a Sanatatii pentru Europa.

Izaura Anghel a fost retinuta. Fiica lui Bercea Mondial este acuzata pentru dare de mita

17 - Fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, a fost retinuta intr-un dosar in care este acuzata pentru dare de mita. Ma asteptam ca familiei Anghel sa i se intample lucrul acesta, si nu am nu am.

Ministrul de Externe spaniol avertizeaza ca Guvernul va face tot ce este necesar pentru referendumul de independenta a Cataloniei sa nu mai aiba loc

Guvernul spaniol va face tot ce este necesare pentru a garanta ca nu se va mai organiza un referendum de independenta a Cataloniei, a avertizat, marti, ministrul de Externe Jose Manuel Garcia-Margallo. Guvernul va.

Consumul de peste este benefic pentru auz (studiu)

Consumul de peste, de cel putin doua ori pe saptamana, poate imbunatati si microcirculatia sangvina la nivelul urechii interne, contribuind astfel la pastrarea auzului - este concluzia unui amplu studiu realizat de cercetatori americani, informeaza Agerpres.

NFC-ul de pe iPhone 6 este doar pentru Apple Pay, si atat!

Entuziasmat de faptul ca iPhone 6 are NFC? Ei bine aflati ca este functional doar cu sistemul Apple Pay. Cum adica e blocat doar pentru Apple Pay, parca NFC-ul avea ca scop conectarea rapida a multor alte dispozitive precum casti, boxe sau alte gadget-uri, cu smartphone-ul? Ei bine Apple a decis ca NFC-ul de pe cele mai recente smartphone-uri ale sale, practic singurele care beneficiaza pana acum de aceasta functionalitate, sa fie blocat doar cu sistemul de plata Apple Pay.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )