Libnet.ro
UNICEF

20:00

Consumul de peste este benefic pentru auz (studiu)

România Liberă România Liberă,
Consumul de peste este benefic pentru auz (studiu)

Consumul de peste, de cel putin doua ori pe saptamana, poate imbunatati si microcirculatia sangvina la nivelul urechii interne, contribuind astfel la pastrarea auzului - este concluzia unui amplu studiu realizat de cercetatori americani, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Izaura Anghel a fost retinuta. Fiica lui Bercea Mondial este acuzata pentru dare de mita

17 - Fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, a fost retinuta intr-un dosar in care este acuzata pentru dare de mita. Ma asteptam ca familiei Anghel sa i se intample lucrul acesta, si nu am nu am.

Ministrul de Externe spaniol avertizeaza ca Guvernul va face tot ce este necesar pentru referendumul de independenta a Cataloniei sa nu mai aiba loc

Guvernul spaniol va face tot ce este necesare pentru a garanta ca nu se va mai organiza un referendum de independenta a Cataloniei, a avertizat, marti, ministrul de Externe Jose Manuel Garcia-Margallo. Guvernul va.

Care este cheia pentru orase mai curate: Aceste proiecte isi propun sa realoce spatiul stradal in favoarea transportului public

Implementarea unor sisteme de tranzit urban sustenabile si eficiente poate reprezenta un mod prin care se poate lupta impotriva schimbarilor climatice cu costuri scazute, conform unui nou studiu, transmite.

Hollande: Referendumul din Scotia este determinant pentru Europa

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a decarat ca rezultatele referendumului privind independenta Scotiei sunt decisive pentru intreaga Europa.

NFC-ul de pe iPhone 6 este doar pentru Apple Pay, si atat!

Entuziasmat de faptul ca iPhone 6 are NFC? Ei bine aflati ca este functional doar cu sistemul Apple Pay. Cum adica e blocat doar pentru Apple Pay, parca NFC-ul avea ca scop conectarea rapida a multor alte dispozitive precum casti, boxe sau alte gadget-uri, cu smartphone-ul? Ei bine Apple a decis ca NFC-ul de pe cele mai recente smartphone-uri ale sale, practic singurele care beneficiaza pana acum de aceasta functionalitate, sa fie blocat doar cu sistemul de plata Apple Pay.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2325 seconds )