Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu il ataca din nou pe ministrul Agriculturii: Are probleme la cap

Antena3 Antena3,
Basescu il ataca din nou pe ministrul Agriculturii: Are probleme la cap

Fostul presedinte Traian Basescu il ataca din nou pe ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, despre care spune ca are probleme la cap si ca ar trebui sa faca o vizita pe la. continuă pe Antena3

Ministrul Agriculturii retracteaza: afirmatiile privind transferul a 35 de miliarde de euro in afara tarii, o metafora

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat pentru Mediafax ca afirmatiile privind transferul a 35 de miliarde de euro, cu camionul, in afara tarii, in ultimii cinci ani, au reprezentat o metafora, iar situatia nu are legatura cu Traian Basescu, la mandatul caruia a facut referire.

Ministrul Agriculturii, despre declaratia privind banii scosi din tara cu camionul: A fost o metafora

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat ca afirmatia sa privind transferul a 35 de miliarde de euro din Romania, cu camionul, in Elvetia, in ultimii ani de guvernare, a fost o metafora s.

Contradictii pe mancarea romanilor: in timp ce Ministrul Agriculturii spune ca suntem o piata de mana a zecea, unde se aduc produse expirate, ANPC declara ca doar 8% din alimente au fost gasite cu nereguli in 2015

Doar 8% din alimente au fost gasite cu nereguli de catre ANPC in urma controalelor care au avut loc in 2015, in ciuda faptului ca Ministrul Agriculturii a afirmat ca Romania este o.

in plin scandal al declaratiilor privind importurile de alimente, ministrul Agriculturii merge in Iordania sa discute despre exportul de animale vii

In plin scandal al declaratiilor privind importurile de alimente, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, pleaca in Iordania, in perioada 2-4 aprilie, unde va participa la o conferinta regionala la care va discuta despre posibilitatea de a exporta animale vii in Orientul Mijlociu si Africa de Nord.

Guvernul se delimiteaza de declaratiile controversate facute de ministrul Agriculturii

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, a precizat ca declaratiile ministrului Agriculturii referitoare la transferul a 35 miliarde de euro in afara tarii, in ultimii cinci ani, sunt interpretari personale bazate pe informatii de presa si ale Curtii de Conturi, e drept, neclare si confuze.

Ne vedem la trebunal! Jurnalistul Iulian Anghel de la Ziarul Financiar anunta ca il da in judecata pe Moise Guran, dupa ce acesta a sustinut ca interviul cu ministrul Agriculturii a fost pe naspa (VIDEO)

Afirmatiile ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, despre carnea stricata, pestele cu viermi care ajunge neviscerat pe piata din Romania si salamul spalat cu otet pentru a fi repus apoi pe rafturi.

Fostul consilier al lui Traian Basescu, Razvan Murgeanu, audiat din nou la DNA

Razvan Murgeanu, fost consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale in mandatul lui Traian Basescu, a fost audiat vineri de procurorii DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dare de mita si instigare la spalare de bani, informeaza surse din presa.

Iohannis are probleme cat casa: Administratia Financiara a cerut radierea dreptului de proprietate al sotilor Iohannis asupra imobilului din centrul Sibiului (VIDEO)

Administratia Judeteana a Finantelor Publice Sibiu a solicitat pe 25 martie radierea din cartea funciara a dreptului de proprietate al sotilor Iohannis in cazul imobilului din centrul Sibiului pe care.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )