Libnet.ro
UNICEF

09:30

Basescu: Nu avem gradul de maturitate politica pentru a valida un referendum cu prag sub 50%

Adevărul Adevărul,
Basescu: Nu avem gradul de maturitate politica pentru a valida un referendum cu prag sub 50%

Traian Basescu s-a intalnit, joi seara, cu sustinatorii sai de pe Facebook. Prietenii de pe pagina Alaturi de Presedintele Nostru i-au pus intrebari sefului statului la ICEEfest, un eveniment despre puterea internetului si influenta platformelor de socializare. continuă pe Adevărul

Basescu: Nu avem gradul de maturitate politica pentru a valida un referendum cu prag sub 50%.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca societatea romaneasca nu are inca gradul de maturitate politica pentru a valida un referendum cu un prag mai mic de 50%, el dand ca exemplu faptul ca electoratul din Romania voteaza oameni cu dosare pe rolul instantelor de judecata, potrivit Mediafax. Presedintele a fost intrebat, la intalnirea cu sustinatorii sai de pe Facebook, ce parere are despre reducerea pragului pentru validarea unui referendum la 30%. Traian Basescu a aratat ca, atat .

Traian Basescu: Nu avem gradul de maturitate politica pentru a valida referendum cu prag sub 50%

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca societatea romaneasca nu are inca gradul de maturitate politica pentru a valida un referendum cu un prag mai mic de 50%, relateaza Mediafax. Seful statului a.

Basescu: Nu avem gradul de maturitate politica pentru a valida un referendum cu prag sub 50%

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca societatea romaneasca nu are inca gradul de maturitate politica pentru a valida un referendum cu un prag mai mic de 50%, el dand ca exemplu faptul ca electoratul.

Traian Basescu: Nu avem necesarul de maturitate politica pentru a renunta la pragul de 50% la referendumuri

Presedintele Traian Basescu nu crede ca societatea romaneasca are maturitatea politica pentru a renunta la pragul de 50% de validare a referendumurilor, precizand ca punctul sau de vedere este extrem de ferm.

Traian Basescu: Avem obligatia sa gasim solutia de a-i credita pe agricultorii romani in conditii avantajoase

Presedintele Traian Basescu a vorbit, joi, in deschiderea targului de utilaje de la Institutul Agricol Fundulea, despre importanta pamantul drept cea mai importanta resursa a Romaniei. inca de acum doi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )