Libnet.ro
UNICEF

11:00

Traian Basescu: Nu avem necesarul de maturitate politica pentru a renunta la pragul de 50% la referendumuri

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Nu avem necesarul de maturitate politica pentru a renunta la pragul de 50% la referendumuri

Presedintele Traian Basescu nu crede ca societatea romaneasca are maturitatea politica pentru a renunta la pragul de 50% de validare a referendumurilor, precizand ca punctul sau de vedere este extrem de ferm. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Nu avem gradul de maturitate politica pentru a valida referendum cu prag sub 50%

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca societatea romaneasca nu are inca gradul de maturitate politica pentru a valida un referendum cu un prag mai mic de 50%, relateaza Mediafax. Seful statului a.

Basescu: Nu avem gradul de maturitate politica pentru a valida un referendum cu prag sub 50%.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca societatea romaneasca nu are inca gradul de maturitate politica pentru a valida un referendum cu un prag mai mic de 50%, el dand ca exemplu faptul ca electoratul din Romania voteaza oameni cu dosare pe rolul instantelor de judecata, potrivit Mediafax. Presedintele a fost intrebat, la intalnirea cu sustinatorii sai de pe Facebook, ce parere are despre reducerea pragului pentru validarea unui referendum la 30%. Traian Basescu a aratat ca, atat .

Basescu: Nu avem gradul de maturitate politica pentru a valida un referendum cu prag sub 50%

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca societatea romaneasca nu are inca gradul de maturitate politica pentru a valida un referendum cu un prag mai mic de 50%, el dand ca exemplu faptul ca electoratul.

Basescu: Nu avem gradul de maturitate politica pentru a valida un referendum cu prag sub 50%

Traian Basescu s-a intalnit, joi seara, cu sustinatorii sai de pe Facebook. Prietenii de pe pagina Alaturi de Presedintele Nostru i-au pus intrebari sefului statului la ICEEfest, un eveniment despre puterea internetului si influenta platformelor de socializare.

Traian Basescu: Avem obligatia sa gasim solutia de a-i credita pe agricultorii romani in conditii avantajoase

Presedintele Traian Basescu a vorbit, joi, in deschiderea targului de utilaje de la Institutul Agricol Fundulea, despre importanta pamantul drept cea mai importanta resursa a Romaniei. inca de acum doi.

Traian Basescu a semnat legea speciala pentru Nabucco

Presedintele Traian Basescu a semnat, in data de 31 mai, Decretului de promulgare a Legii privind unele masuri necesare pentru lucrarile de dezvoltare a conductei de gaze naturale Nabucco, informeaza un comunicat de presa.

Traian Basescu discuta cu comunitatea de sustinatori de pe pagina de Facebook Alaturi de presedintele nostru: Mai pun cate un comentariu pe net. Nu avem maturitatea politica pentru renunta la pragul de validare de 50%

Presedintele Traian Basescu discuta joi, incepand cu ora 17,00, la Grand Cinema Digiplex, Baneasa Shopping Center, cu comunitatea de sustinatori de pe pagina de Facebook Alaturi de presedintele nostru, organizata in cadrul Interactive Central Eastern Europe Festival 2013 ICEEfest).

UPDATE Traian Basescu se va intalni cu sustinatorii sai de pe Facebook joi, la ora 17.00

Presedintele Traian Basescu se va intalni joi, la ora 17. 00, cu sustinatorii sai de pe pagina de Facebook Alaturi de Presedintele Nostru, pentru a discuta despre rolul internetului si al social media in comunicare, potrivit unui anunt postat marti pe aceasta pagina.

Sebastian Ghita, numit santajist de Traian Basescu dupa ce i-a scris pentru o negociere

Deputatul PSD Sebastian Ghita a fost acuzat de santaj la nivel inalt. Acuzatia a fost lansata chiar de catre presedintele Traian Basescu, in vara anului trecut. Basescu a afirmat la un post de televiziune ca.

Sebastian Ghita, numit santajist de Traian Basescu, dupa ce i-a scris pentru o negociere

Deputatul PSD Sebastian Ghita a fost acuzat de santaj la nivel inalt. Acuzatia a fost lansata chiar de catre presedintele Traian Basescu, in vara anului trecut. Basescu a afirmat la un post de televiziune ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )