Libnet.ro
UNICEF

11:00

Basescu il avertizeaza pe Ponta: Romania are nevoie de un Guvern legitim.

România Liberă România Liberă,
Basescu il avertizeaza pe Ponta: Romania are nevoie de un Guvern legitim.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca Romania are nevoie de un Guvern legitim, asa cum prevede Constitutia. Ii solicit un lucru simplu: inainte de a valida componenta noului Guvern, prin asumarea raspunderii sa treaca prin parlament noul program de guvernare. Nu este o chichita, ci o dovada de legimitate. Nu se poate continua cu un program in care este mentionat de multe ori USL. USL nu mai este la guvernare. Altfel, fortarea unui vot fara modificarea programului are doua riscuri: . continuă pe România Liberă

Basescu: Vreau un guvern legitim. Ponta sa treaca in Parlament, prin asumarea raspunderii, noul program de guvernare

Update 14. 18 -Presedintele Traian Basescu i-a propus, marti, premierului Victor Ponta asumarea raspunderii Guvernului pe programul de guvernare, el spunand ca se poate face exceptie, prin decizia BP.

Basescu, catre Ponta: Trebuie o legitimitate parlamentara pentru noul guvern. Cereti aprobarea Parlamentului

Update 14. 18Cele mai importante declaratii ale presedintelui Traian Basescu:- in scrisoare ii solicit ca inainte de a valida componenta noului guvern, prin asumarea raspunderii, sa treaca prin Parlament noul program.

Ambasadorul Ucrainei: Kievul are nevoie de ajutorul altor tari.

Ucraina intentioneaza sa se apere de agresiunea militara rusa, dar va avea nevoie de sustinere din partea altor tari, afirma ambasadorul ucrainean la Natiunile Unite, Iuri Sergheiev, citat de CNN, conform Mediafax. Citeste si: Criza din Ucraina. In Crimeea sunt deja 15. 000 de militari rusi si doua nave, sustine un oficial ucrainean. Vezi si pozitia oficiala a Romaniei, exprimata de Traian Basescu In urma cu cateva ore, noua Administratie interimara proeuropeana de la Kiev anunta ca va cere .

Subiectele zilei: Romania are datorii de peste 192 de milioane de euro la spitalele din strainatate; Sotul fostului ministru Mariana Campeanu si-a reinnoit permisul de conducere la sase ani dupa ce a fost declarat invalid de gradul intai; De ce vor fi st

DW: Ponta vs Antonescu in sondaje. Daca e sa luam drept criteriu sondajele de opinie, gestul lui Crin Antonescu de a parasi USL este pe deplin rational. De aproximativ un an de zile, liderul PNL nu a reusit sa creasca in sondaje, dar relevant. Experiment Stirile Pro TV. Marja de eroare de 1-3 la suta nu este respectata. Cu cat sunt furati, de fapt, romanii la cantar. Daca o punga de zahar cantareste un kilogram, iar noi platim pentru 15 pungi, cate kilograme de zahar am.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )