Libnet.ro
UNICEF

13:30

Subiectele zilei: Romania are datorii de peste 192 de milioane de euro la spitalele din strainatate; Sotul fostului ministru Mariana Campeanu si-a reinnoit permisul de conducere la sase ani dupa ce a fost declarat invalid de gradul intai; De ce vor fi st

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Romania are datorii de peste 192 de milioane de euro la spitalele din strainatate; Sotul fostului ministru Mariana Campeanu si-a reinnoit permisul de conducere la sase ani dupa ce a fost declarat invalid de gradul intai; De ce vor fi st

DW: Ponta vs Antonescu in sondaje. Daca e sa luam drept criteriu sondajele de opinie, gestul lui Crin Antonescu de a parasi USL este pe deplin rational. De aproximativ un an de zile, liderul PNL nu a reusit sa creasca in sondaje, dar relevant. Experiment Stirile Pro TV. Marja de eroare de 1-3 la suta nu este respectata. Cu cat sunt furati, de fapt, romanii la cantar. Daca o punga de zahar cantareste un kilogram, iar noi platim pentru 15 pungi, cate kilograme de zahar am. continuă pe Hotnews

Romania are acum peste 14.400 de locuri de munca vacante. Ce joburi puteti sa vanati

Peste 14. 400 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad si Iasi informeaza vineri Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Romanii merg peste hotare sa se trateze. Tara noastra are datorii de peste 192 de milioane de euro la spitalele straine

Romania are datorii de peste 192 de milioane de euro la spitalele din strainatate. Asta pentru ca anul trecut, CNAS a avut un buget pentru tratamente in strainatate de 10 ori mai mic decat era necesar.

Londra. Peste 8 milioane de dolari, cheltuiti pentru monitorizarea adapostulul lui Julian Assange

Marea Britanie a cheltuit peste opt milioane de dolari pentru monitorizarea Ambasadei Ecuadorului din Londra, acolo unde Julian Assange s-a refugiat, in urma cu 20 de luni. Sederea sa aici ii costa pe contribuabilii.

Bancherul, tot bancher! Dupa ce a preluat conducerea Agricover Credit IFN, Robert Rekkers a facut un profit de peste 16 milioane de lei, la o rata a neperformantelor de 1,2%

Dupa ce a dus Banca Transilvania una dintre cele mai performante institutii de credit locale, Robert Rekkers isi continua performanta si cu Agricover Credit IFN, divizia de creditare a Grupului Agricover, unde este CEO. Compania a a inregistrat anul trecut un profit operational de peste 16 milioane de lei, in crestere cu 30% fata de anul 2012, au transmis miercuri oficialii Agricover Credit. Valoarea creditelor acordate in 2013 a fost de 642 milioane de lei, in timp ce numarul clientilor a ajuns la 1. 300 iar profitul net a urcat la 12 miliane de lei. Creditele neperformante cu restante mai mari de 90 de zile nu depasesc 1,2%, in timp ce in sistemul bancar nivelul neperformantei se apropie de 22%.

Peste 6 milioane de lei, paguba produsa de viscole in legumicultura buzoiana

Viscolele de la inceputul lunii februarie au provocat legumiculturii pagube in valoare de peste 6 milioane de lei, semnalate pe raza a 17 localitati din judetul Buzau. Conform unui bilant al Directiei Agricole, in total, in cele 17 localitati afectate au fost distruse 288. 314 metri patrati de folie si au fost sparti 6. 260 metri patrati de geam de sera.

Subiectele Zilei: Universitatea din Bucuresti a decis anularea diplomei de master primite de Stefania Duminica, dupa ce a plagiat; Cazurile Ilie Ilascu, Ivantoc, Hadareni si Timosenko, in analiza Consiliului Europei; Graba si interesele au otravit vaccin

Cum a umflat primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, pretul asfaltarilor. Inspectorii statului au descoperit grave probleme in ceea ce priveste. Bomba cu ceas a drogurilor: Romania, in pragul epidemiei de HIV. Nu ii vedem pe strada, dar nu inseamna ca nu exista. Sunt in jur de 20.

Peste 4 milioane euro, pentru extinderea retelelor apa-canal in patru cimitire

Un proiect in valoare de patru milioane de euro pentru inlocuirea si extinderea retelelor de apa si canal din cimitirele Ghencea, Iancu Nou, Metalurgiei si Sfanta Vineri a fost aprobat, joi, de Consiliul General.

Romania are probleme cu coruptia

Coruptia institutionala a continuat sa reprezinte o problema larg raspandita in Romania in 2013, afectand toate sectoarele societatii, mentioneaza sectiunea cu privire la Romania din Raportul Departamentului de Stat al SUA cu privire la situatia drepturilor omului in 2013, facut public astazi la Washington.

SUA: Romania are probleme cu coruptia si exista ingerinte politice in justitie.

Coruptia institutionala, discriminarea sistematica a romilor, abuzurile din penitenciare, amenintari la adresa jurnalistilor, declaratii antisemite, sunt doar cateva constatari ale Departamentul de Stat al SUA, intr-un raport despre Romania. Probleme majore privind drepturile omului includ tratamentul inadecvat si hartuirea de catre agenti de politie si jandarmi a detinutilor si romilor, inclusiv moartea unei persoane in custodia politiei, se arata in raportul privind situatia din Romania pe .

Raport SUA: Romania are probleme cu coruptia si exista ingerinte politice in justitie

Romania este afectata de coruptie institutionala si exista tentative politice de compromitere a justitiei, constata Departamentul de Stat al SUA. Institutia denunta discriminarea sistematica a romilor,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )