Libnet.ro
UNICEF

15:00

Peste 6 milioane de lei, paguba produsa de viscole in legumicultura buzoiana

Adevărul Adevărul,
Peste 6 milioane de lei, paguba produsa de viscole in legumicultura buzoiana

Viscolele de la inceputul lunii februarie au provocat legumiculturii pagube in valoare de peste 6 milioane de lei, semnalate pe raza a 17 localitati din judetul Buzau. Conform unui bilant al Directiei Agricole, in total, in cele 17 localitati afectate au fost distruse 288. 314 metri patrati de folie si au fost sparti 6. 260 metri patrati de geam de sera. continuă pe Adevărul

Bancherul, tot bancher! Dupa ce a preluat conducerea Agricover Credit IFN, Robert Rekkers a facut un profit de peste 16 milioane de lei, la o rata a neperformantelor de 1,2%

Dupa ce a dus Banca Transilvania una dintre cele mai performante institutii de credit locale, Robert Rekkers isi continua performanta si cu Agricover Credit IFN, divizia de creditare a Grupului Agricover, unde este CEO. Compania a a inregistrat anul trecut un profit operational de peste 16 milioane de lei, in crestere cu 30% fata de anul 2012, au transmis miercuri oficialii Agricover Credit. Valoarea creditelor acordate in 2013 a fost de 642 milioane de lei, in timp ce numarul clientilor a ajuns la 1. 300 iar profitul net a urcat la 12 miliane de lei. Creditele neperformante cu restante mai mari de 90 de zile nu depasesc 1,2%, in timp ce in sistemul bancar nivelul neperformantei se apropie de 22%.

Actionariatul Astra Asigurari acuza ASF ca a impus administrator special inainte de a raspunde unui plan de masuri care ar fi determinat cresterea capitalului Astra cu peste 150 milioane de lei

Decizia ASF, din data de 18. 2014, prin care a dispus, deschiderea procedurii de redresare financiara a Astra Asigurari, suspendarea drepturilor de actionar al TNG Romania si numirea a KPMG Advisory ca administrator special este nelegala, sustine actionarul majoritar al Astra Asigurari, TNG Romania. Astra a adoptat si a prezentat Autoritatii un plan de masuri care prevede, inclusiv, o majorare de capital compusa dintr-un aport al actionarilor existenti si din fuziunea cu societatea achizitionata AXA Romania care va determina cresterea capitalului Astra cu peste 150 milioane de lei, insa raspunsul la acest plan a venit abia dupa deschiderii procedurii de redresare financiara, acuza TNG.

ASF a aprobat scaderea capitalului Fondului Proprietatea cu 240 milioane lei

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat saptamana trecuta reducerea capitalului social al Fondului Proprietatea cu 240,3 milioane lei, la 13,538 miliarde lei. Reducerea capitalului are loc prin.

Antibiotice si-a propus un profit de 30,5 milioane lei, pentru acest an

Producatorul farmaceutic Antibiotice Iasi estimeaza pentru acest an o crestere cu 6% a profitului net, la 30,55 milioane lei 6,7 milioane euro), fata de 2013, si a programat cheltuieli cu investitiile de 34,12 milioane lei 7,5 milioane euro), potrivit bugetului companiei, citat de Mediafax.

Euroins Romania anunta ca isi va majora capitalul social cu 100 milioane lei

Adunarea ordinara a Consiliului de Administratie al Euroins Romania si Euroins Insurance Group EIG), reunita la Bucuresti, a decis in data de 25 februarie cresterea capitalului social cu 100 milioane lei, cea mai mare marire de capital de pana acum, a anuntat miercuri asiguratorul. Adunarea actionarilor va vota marirea de capital in data de 15 aprilie. Amintim ca in perioada 28 august-18 septembrie 2013, Euroins a fost sanctionata de ASF cu interzicerea temporara a practicarii asigurarii RCA, in urma neregulilor depistate.

Londra. Peste 8 milioane de dolari, cheltuiti pentru monitorizarea adapostulul lui Julian Assange

Marea Britanie a cheltuit peste opt milioane de dolari pentru monitorizarea Ambasadei Ecuadorului din Londra, acolo unde Julian Assange s-a refugiat, in urma cu 20 de luni. Sederea sa aici ii costa pe contribuabilii.

APIA a autorizat plati de peste 800 milioane euro

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a efectuat, de la 1 ianuarie, plati de 814,05 milioane de euro 3,63 miliarde lei), urmand ca, pana la finalul anului, sa autorizeze plati de 2,5 miliarde euro, conform unui comunicat remis astazi redactiei.

Guvernul a aprobat bugetul Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM si un ajutor de stat de aproximativ 174 de milioane de lei pentru facilitarea nchiderii unor mine

Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2014 al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii S. Potrivit sursei citate, veniturile totale sunt estimate la 271. 3 milioane lei iar cheltuielile totale, la 183, 5 milioane lei. Totodata, a fost aprobat si un memorandum prin care se propune suplimentarea cu 10 salariati a numarului de personal de specialitate al institutiei, cu incadrarea in cheltuielile de natura salariala aferente.

Consiliul Judetean Alba contracteaza un credit de 20 de milioane de lei pentru finantarea unor investitii

Consiliul Judetean Alba va contracta un credit bancar in valoare de 20 de milioane lei, pe o perioada de 10 ani, destinat finantarii a patru proiecte de investitii mari, pentru care nu exista resurse din bugetul propriu.

Domeniile Ostrov trage linie dupa sarbatorile dedicate iubirii: vanzari de peste 1 mil. lei, mai mari cu 15%

Producatorul de vinuri Domeniile Ostrov a inregistrat in luna februarie afaceri de peste 1 milion de lei, in crestere cu aproximativ 15% fata de perioada similara a anului trecut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )