Libnet.ro
UNICEF

10:30

Basescu catre investitori: Economia este tot mai performanta, puteti avea incredere in Romania. TRW va angaja 1.200 de oameni la fabrica din Roman

Adevărul Adevărul,
Basescu catre investitori: Economia este tot mai performanta, puteti avea incredere in Romania. TRW va angaja 1.200 de oameni la fabrica din Roman

Presedintele Traian Basescu le-a spus la Roman investitorilor de la TRW Automotive ca pot avea incredere in Romania si in economia tarii noastre, care devine din ce in ce mai performanta, asigurandu-i ca va privi la evolutia acestei fabrici si dupa finalizarea mandatului. continuă pe Adevărul

Basescu, mesaj catre investitori: Puteti avea incredere in Romania, economia e tot mai performanta

Presedintele Traian Basescu le-a spus investitorilor TRW Automotive de la Roman ca pot avea incredere in Romania si in economia tarii noastre, care devine din ce in ce mai performanta, asigurandu-i ca va privi la evolutia acestei fabrici si dupa finalizarea mandatului, potrivit surselor din presa.

Mesajul premierului Ponta pentru Basescu. Spune in sfarsit adevarul despre cum guvernam tara

Prim-ministrul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, printr-o declaratie in Guvern, un mesaj de multumire pentru faptul ca a spus investitorilor ca economia este tot mai performanta. Premierul.

Liga I Steaua-FC Brasov 3-0. Tot mai aproape de titlu/ Marius Constantin, eliminat pentru gesturi obscene

Steaua Bucuresti a invins luni seara fara mari probleme pe FC Brasov, scor 3-0, a refacut diferenta de 9 puncte fata de Astra si este tot mai aproape de titlul de campioana. Steaua Bucuresti a invins luni seara fara mari probleme pe FC Brasov, scor 3-0, a refacut diferenta de 9 puncte fata de Astra si este tot mai aproape de titlul de campioana. Golurile Stelei au fost marcate de Latovlevici min 43), Chipciu min 75) si Szukala min 86). Fostul rapidist Marius Constantin a fost eliminat deoarece a facut gesturi obscene catre suporterii formatiei gazda, iar acestia au reactionat aruncand cu diverse obiecte pe teren. Meciurile zilei: Petrolul-Botosani 3-0; Corona Brasov-Viitorul 0-4 .

INS: Romania, tot mai batrana de la an la an

Rata natalitatii scade in Romania de la an la an, iar populatia este tot mai imbatranita. Datele Institutului de Statistica sunt alarmante. Specialistii spun ca pana in anii 2050, populatia tarii.

Traian Basescu, catre investitori: Puteti avea incredere in economia Romaniei, devine performanta

Seful statului, Traian Basescu, le-a spus investitorilor TRW Automotive de la Roman ca pot avea incredere economia Romaniei, care devine din ce in ce mai performanta. Basescu le-a dat asigurari totodata ca va privi la evolutia acestei fabrici si dupa.

Dragnea: Ponta este cea mai buna solutie pentru functia de presedinte al Romaniei in ochii celor din PSD

Presedintele PSD Victor Ponta este cea mai buna solutie pentru functia de presedinte alRomaniei, a declarat, luni, presedintele executiv al PSD, LiviuDragnea, spunand ca aceasta este parerea tuturor.

Zidane este cel mai bun fotbalist al deceniului

Fostul mijlocas francez Zinedine Zidane este cel mai bun fotbalist al deceniului.

Falie tot mai adanca intre Ponta si Constitutie

Numirea lui Victor Ciorbea in functia de membru neexecutiv al Consiliului ASF s-a facut cu incalcarea Constitutiei, au decis, ieri, judecatorii CCR. Verdictul Curtii Constitutionale este semnificativ pentru modul in care actuala putere intelege sa respecte legile.

Raport ONU: preturile alimentelor, tot mai mari si mai volatile

Raportorul ONU pentru dreptul la alimentatie, Olivier De Schutter, si-a exprimat marti temerea ca urmeaza o perioada a preturilor alimentare ridicate si volatile care impun raspunsuri mai energice din partea statelor.

Viitorul Farului e tot mai sumbru

FC Farul a inregistrat un nou esec in Liga 2 la fotbal si mai are doar sanse teoretice sa scape de retrogradare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )