Libnet.ro
UNICEF

16:30

Basescu, despre problema aeronavei prezidentiale: Poti sa ai incidente grave de securitate nationala si tu stai sa astepti avionul de linie de peste 12 ore. Asa ceva nu se intampla nici in Africa (VIDEO)

B1 B1,
Basescu, despre problema aeronavei prezidentiale: Poti sa ai incidente grave de securitate nationala si tu stai sa astepti avionul de linie de peste 12 ore. Asa ceva nu se intampla nici in Africa (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre problema aeronavei cu care se confrunta Klaus Iohannis, dar pe care a avut-o si el, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, la emisiunea Ultimul Cuvant,. continuă pe B1

Cum vede Traian Basescu rezolvata problema aeronavei prezidentiale

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, ca problema aeronavei cu care se confrunta presedintele Iohannis, problema pe care a avut-o si el mai ales in cel de al doilea mandat, trebuie rezolvata cat mai curand.

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Este un naiv. Toata lumea a fost de acord sa isi mareasca salariile

Traian Basescu, fostul sef de stat al Romaniei, a declarat ca presedintele Iohannis e un naiv deoarece oamenii lui Ponta au discutat cu seful Cancenlariei Prezidentiale si toata lumea a fost de acord sa isi mareasca salariile.

FOTO. Traian Basescu, despre Iohannis: Daca as fi fost Presedinte!... Cu siguranta i-as fi asteptat cu masa pusa

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, l-a criticat extrem de dur pe actualul sef de stat pentru lipsa de reactie pe care a avut-o duminica deoarece nu i-a primit pe tinerii basarabeni care au venit de la Chisinau pentru a cere unirea.

Basescu, despre cazul lui Ponta: Avem o legislatie subreda care permite ca un procuror sa puna Guvernul in pozitia de a fi demis

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat duminica seara la B1 Tv, ca in acest moment legislatia subreda din Romania permite ca un procuror sa puna Guvernul in pozitia de a fi demis.

Basescu, despre demisia lui Ponta: Daca am ajuns in tara in care procurorii darama guverne, punem lacatul pe democratie

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat aseara pe magistratul care instrumenteaza dosarul lui Victor Ponta, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV.

Ce spune Traian Basescu despre cei care au declarat Vila Lac 3 in pericol de prabusire

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, ca dupa ce si-a terminat mandatele de presedinte si a parasit vila de protocol, aceasta a fost declarata in pericol de prabusire.

Ce spune Traian Basescu despre cei care au declarat Vila Lac 3 in PERICOL DE PRABUSIRE

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, ca dupa ce si-a terminat mandatele de presedinte si a parasit vila de protocol, aceasta a fost declarata in pericol de prabusire.

Traian Basescu, despre vila Lac 3: A fost declarata in pericol de prabusire dupa ce am plecat eu. Ar trebui atunci condamnati toti cei care m-au tinut pe mine 10 ani in vila nesigura (VIDEO)

Traian Basescu spune ce probleme sunt la vila Lac 3, resedinta actualului sef de stat Klaus Iohannis. Cladirea a fost declarata in pericol de prabusire dupa ce fostul sef al statului s-a mutat de acolo.

Basescu, despre locuinta in care trebuie sa se mute Iohannis: Nu se mai poate aloca toata suma. O sa-i piara pofta de a-i mai cere demisia premierului

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca Vila Lac 3, resedinta oficiala care ii va reveni actualului sef al statului, Klaus Iohannis, va fi doar partial renovata pentru ca RA-APPS va declara lucrarea gata, insa vila de protocol nu va avea montate usile, geamurile, dusurile si wc-urile.

Traian Basescu, despre Iohannis: Un papagal este lasat fara pene de i se vede tartita

Fostul presedinte Traian Basescu a scris vineri, pe pagina sa de Facebook, despre cum a decurs, in opinia sa, episodul privind ordonanta de crestere a salariilor pentru demnitarii de rang inalt, afirmand ca Oprea, Ponta, Mihalache si Iohannis au jucat toti intr-o piesa bine regizata public, dar numai unul nu a stiut ca rolul sau este acela de papagal fara pene.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )