Libnet.ro
UNICEF

13:30

Basescu, despre cazul lui Ponta: Avem o legislatie subreda care permite ca un procuror sa puna Guvernul in pozitia de a fi demis

România Liberă România Liberă,
Basescu, despre cazul lui Ponta: Avem o legislatie subreda care permite ca un procuror sa puna Guvernul in pozitia de a fi demis

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat duminica seara la B1 Tv, ca in acest moment legislatia subreda din Romania permite ca un procuror sa puna Guvernul in pozitia de a fi demis. continuă pe România Liberă

Ce spune Traian Basescu despre retragerea lui Ponta din fruntea PSD

Functia de presedinte de partid e decorativa cand esti seful guvernului: practic seful partidului ramane seful Guvernului, indiferent de formula publica. Ponta a facut o miscare de imagine si pentru a le.

Basescu, despre demisia lui Ponta: Daca am ajuns in tara in care procurorii darama guverne, punem lacatul pe democratie

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat aseara pe magistratul care instrumenteaza dosarul lui Victor Ponta, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV.

Basescu: Avem o legislatie subreda care face ca un procuror sa puna guvernul in pozitia de a fi demis. Daca am ajuns in tara in care procurorii darama guverne, putem sa punem lacatul pe democratie (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat dur pe magistratul care instrumenteaza dosarul lui Victor Ponta, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, la emisiunea Ultimul Cuvant, moderata de Catalin.

Traian Basescu, despre majorarea indemnizatiilor demnitarilor: Oprea, Ponta, Mihalache si Iohannis au jucat toti intr-o piesa bine regizata public, dar numai unul nu a stiut ca rolul sau este acela de papagal fara pene

Traian Basescu vorbeste intr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook despre un plan al premierului de a-l pune pe presedintele Klaus Iohannis intr-o situatie penibila, facand referire cu precadere la.

Traian Basescu, despre Iohannis: Un papagal este lasat fara pene de i se vede tartita

Fostul presedinte Traian Basescu a scris vineri, pe pagina sa de Facebook, despre cum a decurs, in opinia sa, episodul privind ordonanta de crestere a salariilor pentru demnitarii de rang inalt, afirmand ca Oprea, Ponta, Mihalache si Iohannis au jucat toti intr-o piesa bine regizata public, dar numai unul nu a stiut ca rolul sau este acela de papagal fara pene.

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Este un naiv. Toata lumea a fost de acord sa isi mareasca salariile

Traian Basescu, fostul sef de stat al Romaniei, a declarat ca presedintele Iohannis e un naiv deoarece oamenii lui Ponta au discutat cu seful Cancenlariei Prezidentiale si toata lumea a fost de acord sa isi mareasca salariile.

Traian Basescu despre regia din spatele cresterii salariilor demnitarilor: papagal fara pene, turcit schiop, parvenit

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a scris, vineri, intr-o postare pe contul sau de Facebook ca scandalul maririi indemnizatiilor demnitarilor de rang inalt este doar o regie pusa la cale de presedintele Iohannis, premierul Victor Ponta si generalul Gabriel Oprea.

FOTO: Basescu despre JOCURILE ASCUNSE din spatele cresterii salariilor demnitarilor. Cine este papagalul fara pene, turcitul schiop si parvenitul

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a scris, vineri, intr-o postare pe contul sau de Facebook ca scandalul maririi indemnizatiilor demnitarilor de rang inalt este doar o regie pusa la cale de presedintele Iohannis, premierul Victor Ponta si generalul Gabriel Oprea.

Conducerea Camerei Deputatilor, convocata de urgenta. Ce decizie s-a luat in cazul lui Ponta

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a fost convocat, luni, la ora 12, urmand sa discute contestatia PNL la Curtea Constitutionala cu privire la votul asupra urmaririi penale a lui Victor Ponta.

Basescu, despre problema aeronavei prezidentiale: Poti sa ai incidente grave de securitate nationala si tu stai sa astepti avionul de linie de peste 12 ore. Asa ceva nu se intampla nici in Africa (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre problema aeronavei cu care se confrunta Klaus Iohannis, dar pe care a avut-o si el, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, la emisiunea Ultimul Cuvant,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )