Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ce spune Traian Basescu despre retragerea lui Ponta din fruntea PSD

Antena3 Antena3,
Ce spune Traian Basescu despre retragerea lui Ponta din fruntea PSD

Functia de presedinte de partid e decorativa cand esti seful guvernului: practic seful partidului ramane seful Guvernului, indiferent de formula publica. Ponta a facut o miscare de imagine si pentru a le. continuă pe Antena3

Ce spune Traian Basescu despre cei care au declarat Vila Lac 3 in pericol de prabusire

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, ca dupa ce si-a terminat mandatele de presedinte si a parasit vila de protocol, aceasta a fost declarata in pericol de prabusire.

Ce spune Traian Basescu despre cei care au declarat Vila Lac 3 in PERICOL DE PRABUSIRE

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, ca dupa ce si-a terminat mandatele de presedinte si a parasit vila de protocol, aceasta a fost declarata in pericol de prabusire.

Alina Gorghiu, despre retragerea lui Ponta din fruntea PSD: Sa plece de la Guvern

Gestul lui Ponta este o diversiune pentru a atenua presiunea opiniei publice asupra sa. Premierul da senzatia ca face un gest de onoare dar, de fapt, domnia sa incearca doar sa castige timp. Victor Ponta este.

Traian Basescu, despre majorarea indemnizatiilor demnitarilor: Oprea, Ponta, Mihalache si Iohannis au jucat toti intr-o piesa bine regizata public, dar numai unul nu a stiut ca rolul sau este acela de papagal fara pene

Traian Basescu vorbeste intr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook despre un plan al premierului de a-l pune pe presedintele Klaus Iohannis intr-o situatie penibila, facand referire cu precadere la.

Traian Basescu, despre Iohannis: Un papagal este lasat fara pene de i se vede tartita

Fostul presedinte Traian Basescu a scris vineri, pe pagina sa de Facebook, despre cum a decurs, in opinia sa, episodul privind ordonanta de crestere a salariilor pentru demnitarii de rang inalt, afirmand ca Oprea, Ponta, Mihalache si Iohannis au jucat toti intr-o piesa bine regizata public, dar numai unul nu a stiut ca rolul sau este acela de papagal fara pene.

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Este un naiv. Toata lumea a fost de acord sa isi mareasca salariile

Traian Basescu, fostul sef de stat al Romaniei, a declarat ca presedintele Iohannis e un naiv deoarece oamenii lui Ponta au discutat cu seful Cancenlariei Prezidentiale si toata lumea a fost de acord sa isi mareasca salariile.

Traian Basescu despre regia din spatele cresterii salariilor demnitarilor: papagal fara pene, turcit schiop, parvenit

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a scris, vineri, intr-o postare pe contul sau de Facebook ca scandalul maririi indemnizatiilor demnitarilor de rang inalt este doar o regie pusa la cale de presedintele Iohannis, premierul Victor Ponta si generalul Gabriel Oprea.

Basescu, despre cazul lui Ponta: Avem o legislatie subreda care permite ca un procuror sa puna Guvernul in pozitia de a fi demis

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat duminica seara la B1 Tv, ca in acest moment legislatia subreda din Romania permite ca un procuror sa puna Guvernul in pozitia de a fi demis.

Traian Basescu, despre vila Lac 3: A fost declarata in pericol de prabusire dupa ce am plecat eu. Ar trebui atunci condamnati toti cei care m-au tinut pe mine 10 ani in vila nesigura (VIDEO)

Traian Basescu spune ce probleme sunt la vila Lac 3, resedinta actualului sef de stat Klaus Iohannis. Cladirea a fost declarata in pericol de prabusire dupa ce fostul sef al statului s-a mutat de acolo.

FOTO. Traian Basescu, despre Iohannis: Daca as fi fost Presedinte!... Cu siguranta i-as fi asteptat cu masa pusa

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, l-a criticat extrem de dur pe actualul sef de stat pentru lipsa de reactie pe care a avut-o duminica deoarece nu i-a primit pe tinerii basarabeni care au venit de la Chisinau pentru a cere unirea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )