Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cum vede Traian Basescu rezolvata problema aeronavei prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Cum vede Traian Basescu rezolvata problema aeronavei prezidentiale

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, ca problema aeronavei cu care se confrunta presedintele Iohannis, problema pe care a avut-o si el mai ales in cel de al doilea mandat, trebuie rezolvata cat mai curand. continuă pe România Liberă

Basescu, despre problema aeronavei prezidentiale: Poti sa ai incidente grave de securitate nationala si tu stai sa astepti avionul de linie de peste 12 ore. Asa ceva nu se intampla nici in Africa (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre problema aeronavei cu care se confrunta Klaus Iohannis, dar pe care a avut-o si el, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, la emisiunea Ultimul Cuvant,.

Traian Basescu, despre Iohannis: Un papagal este lasat fara pene de i se vede tartita

Fostul presedinte Traian Basescu a scris vineri, pe pagina sa de Facebook, despre cum a decurs, in opinia sa, episodul privind ordonanta de crestere a salariilor pentru demnitarii de rang inalt, afirmand ca Oprea, Ponta, Mihalache si Iohannis au jucat toti intr-o piesa bine regizata public, dar numai unul nu a stiut ca rolul sau este acela de papagal fara pene.

Traian Basescu, atac fara precedent la Iohannis: Un papagal este lasat fara pene de i se vede tartita

Fostul presedinte Traian Basescu scrie vineri pe pagina sa de Facebook despre cum a decurs, in opinia sa, episodul cu ordonanta de crestere a salariilor pentru demnitarii de rang inalt, afirmand ca Oprea, Ponta, Mihalache si Iohannis au jucat toti intr-o piesa bine regizata public, dar numai unul nu a stiut ca rolul sau este acela de papagal fara pene.

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Este un naiv. Toata lumea a fost de acord sa isi mareasca salariile

Traian Basescu, fostul sef de stat al Romaniei, a declarat ca presedintele Iohannis e un naiv deoarece oamenii lui Ponta au discutat cu seful Cancenlariei Prezidentiale si toata lumea a fost de acord sa isi mareasca salariile.

FOTO Socrul lui Traian Basescu a fost ingropat cu onoruri militare. imbulzeala la praznicul organizat de familia Basescu la un restaurant din Suceava

Cateva sute de persoane au participat, sambata, la inmormantarea lui Gheorghe Andrusca, socrul lui Traian Basescu. imbulzeala la fel de mare a fost si la praznicul organizat dupa funeralii la un restaurant din zona.

Traian Basescu, atac furibund la adresa Adrianei Saftoiu: Sifona la oameni corupti

Traian Basescu plateste polite. Iar dupa ce fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu a publicat un volum de memorii pe tema mandatului de presedinte al lui Basescu, fostul sef al statului o desfiinteaza.

Traian Basescu: Fiecare minut in care Ponta nu isi da demisia este o eroare

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat la sediul PMP ca e sustine de ani de zile ca Victor Ponta si Dan Sova au facut afaceri ilegale. De asemenea, Basescu a explicat cp fiecare minut in care Ponta nu isi da demisia este o eroare.

Sute de persoane au participat la inmormantarea lui Gheorghe Andrusca, socrul lui Traian Basescu

Sute de persoane au participat, la Suceava, la inmormantarea cu onoruri militare a socrului lui Traian Basescu, Gheorghe Andrusca. Alaturi de familia Basescu s-au aflat lideri locali ai PMP si autoritati,.

O femeie, bruscata la parastasul socrului lui Traian Basescu

Incidente la parastasul de dupa inmormantarea socrului lui Traian Basescu. O femeie care incerca sa intre in restauranul unde era organizat parastasul a fost imbrancita de unul dintre barbatii care asigurau.

Mircea Badea, despre Traian Basescu: Mi se pare ca spune musulman egal terorist

Mircea Badea a comentat, joi, in pasa de la Sinteza Zilei, mesajul fostului presedinte, Traian Basescu. Mi se pare ca spune musulman egal terorist. Si se incalca legea. Cred ca daca spuneam noi asta eram.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )