Libnet.ro
UNICEF

14:30

Basescu va discuta cu serviciile dupa primul tur pentru ca au sarit calul

România Liberă România Liberă,
Basescu va discuta cu serviciile dupa primul tur pentru ca au sarit calul

Cativa oameni, din conducerea serviciilor, care neprivind la interesul de neutralitate al serviciului, la prestigiul Serviciului, au sarit calul, a declarat presedintele Traian Basescu, acesta dand asigurari ca luni, dupa primul tur al alegerilor prezidentiale va discuta cu aceste servicii. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Serviciile se implica in campania electorala, voi avea o discutie luni, dupa primul tur

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi ca serviciile secrete se implica in campania electorala si a avertizat ca nu va pleca de la Cotroceni pana nu va clarifica acest lucru, urmand sa aiba o discutie cu conducerea acestora luni, dupa primul tur ala alegerilor prezidentiale.

Kelemen Hunor: UDMR decide dupa primul tur al alegerilor prezidentiale pe cine va sustine in turul al doilea

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, ca partidul pe care il conduce va decide dupa primul tur al alegerilor prezidentiale pe cine va sustine in turul.

Traian Basescu: Serviciile secrete s-au implicat in campanie, desi pe 10 septembrie am atentionat sa nu o faca. Voi avea o discutie luni, dupa primul tur (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca este clar ca serviciile secrete s-au implicat in campania electorala, desi i-a chemat la.

Gheorghe Funar: Piramidele din Egipt au fost construite de geto-daci. Sunt convins ca voi castiga din primul tur

Candidatul la Presedintie Gheorghe Funar se declara un haiduc stiintific si spune ca este sigur ca va castiga alegerile prezidentiale din primul tur. Eu sunt convins ca ma ajuta bunul Dumnezeu si.

Traian Basescu someaza serviciile secrete: Aflati cine mi-a filat-o!

Cele mai recente declaratiile ale presedintelui Traian Basescu au fost dezbatute intr-o editie speciala la Antena 3, realizata de Adrian Ursu si Anisa Lupu, cu ocazia incheierii campaniei pentru turul.

IPP anuleaza dezbaterea electorala prevazuta inainte de primul tur; trei candidati au ignorat invitatia

Institutul pentru Politici Publice IPP ) a anuntat ca dezbaterea electorala prevazuta inainte de turul intai nu se mai organizeaza, dupa ce trei dintre candidati au ignorat invitatia, iar unul a spus ca programul nu ii permite sa ajunga la data.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )