Libnet.ro
UNICEF

09:30

Basescu: Guvernul isi va asuma raspunderea pe un nou program de guvernare, iar eu voi valida ministrii care au trecut prin Parlament

B1 B1,
Basescu: Guvernul isi va asuma raspunderea pe un nou program de guvernare, iar eu voi valida ministrii care au trecut prin Parlament

Presedintele TraianBasescu a anuntat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca va valida la ora 18:00 ministrii care au trecut marti prin Parlament. Am avut o noua discutie cu premierul cu. continuă pe B1

USD nu face ce a cerut Basescu: Ponta NU isi asuma raspunderea pe programul de guvernare

Update 11. 55 - in sedinta de astazi s-a decis ca Guvernul sa nu isi asume raspunderea pe programul de guvernare asa cum a cerut ieri presedintele Traian Basescu. Astfel, se va astepta decizia de vineri a.

Basescu va valida noii ministri, iar Guvernul isi va asuma raspunderea pe un nou program

Presedintele Traian Basescu a anuntat, astazi, ca a ajuns la un acord cu premierul Victor Ponta, potrivit caruia Guvernul isi va asuma raspunderea pe un nou program, iar seful statului va valida, in cursul acestei zile, ministrii care au trecut ieri prin Parlament.

Basescu: Executivul isi va asuma raspunderea pe un nou program de guvernare, iar eu voi valida ministrii care au trecut prin Parlament (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a anuntat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca va valida la ora 18:00 ministrii care au trecut marti prin Parlament. Am avut o noua discutie cu premierul cu.

USD nu face ce a cerut Basescu: Ponta NU isi asuma raspunderea pe programul de guvernare. Kelemen: Asteptam decizia CC

Update 13. 05 - Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, in urma intalnirii cu premierul Victor Ponta, ca s-a stabilit sa fie asteptata decizia CC pe sesizarea PDL privind hotararea de marti a.

Ponta: Voi discuta cu Basescu. Guvernul isi poate angaja raspunderea pe programul de guvernare

Premierul Ponta a afirmat ca spera ca noul Guvern sa inceapa sa functioneze chiar de miercuri, precizand ca il va contacta in acest sens pe presedintele Basescu si ca este dispus ca in sedinta de.

Basescu: Salut revenirea UDMR la guvernare, vechi aliati de nadejde.

Presedintele Traian Basescu a salutat, miercuri, revenirea UDMR la guvernare, vechi aliati de nadejde atunci cand te-ai inteles cu ei, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Basescu s-a inteles cu Ponta. Noii ministri depun juramantul. Guvernul isi asuma raspunderea pe noul program joi. CCR dezbate sambata contestatia privind Cabinetul Ponta III Va pot spune: totdeauna aliati de nadejde, atunci cand te-ai inteles cu ei, a spus presdedintele Traian Basescu referindu-se la UDMR. V-o spun .

Basescu, noilor ministri: Sampanie n-am, ca premierul mi-a dat un buget mic.

Presedintele Traian Basescu le-a spus noilor ministri, la finalul ceremoniei de depunere a juramintelor de investitura in functii, ca nu le poate oferi sampanie, pentru ca premierul a alocat Administratiei Prezidentiale un buget mic, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Basescu s-a inteles cu Ponta. Noii ministri depun juramantul. Guvernul isi asuma raspunderea pe noul program joi. CCR dezbate sambata contestatia privind Cabinetul Ponta III Mult succes, o guvernare cat mai eficienta! .

Ponta: Voi discuta cu Basescu. Guvernul isi poate angaja raspunderea pe programul de guvernare

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, dupa votul favorabil din Parlament, ca spera ca noul Guvern sa inceapa sa functioneze chiar de miercuri, precizand ca il va contacta in acest sens pe presedintele.

Kelemen Hunor: Am decis sa asteptam decizia Curtii Constitutionale; nu se asuma raspunderea pe program de guvernare

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, in urma intalnirii cu premierul Victor Ponta, ca s-a stabilit sa fie asteptata decizia CC pe sesizarea PDL privind hotararea de marti a Parlamentului si sa nu fie asumata raspunderea pe un nou program de guvernare.

Basescu ii scrie lui Ponta: Cereti aprobarea Parlamentului pentru un nou program de guvernare

Presedintele Basescu i-a trimis, marti, o scrisoare premierului Victor Ponta in care ii transmite ca este necesar ca, anterior aprobarii de catre Parlament a propunerilor de modificare in Guvern, sa solicite aprobarea Legislativului pentru un nou program de guvernare, in raport cu noua componenta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )