Libnet.ro
UNICEF

11:00

USD nu face ce a cerut Basescu: Ponta NU isi asuma raspunderea pe programul de guvernare. Kelemen: Asteptam decizia CC

Antena3 Antena3,
USD nu face ce a cerut Basescu: Ponta NU isi asuma raspunderea pe programul de guvernare. Kelemen: Asteptam decizia CC

Update 13. 05 - Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, in urma intalnirii cu premierul Victor Ponta, ca s-a stabilit sa fie asteptata decizia CC pe sesizarea PDL privind hotararea de marti a. continuă pe Antena3

USD nu face ce a cerut Basescu: Ponta NU isi asuma raspunderea pe programul de guvernare

Update 11. 55 - in sedinta de astazi s-a decis ca Guvernul sa nu isi asume raspunderea pe programul de guvernare asa cum a cerut ieri presedintele Traian Basescu. Astfel, se va astepta decizia de vineri a.

Basescu va valida noii ministri, iar Guvernul isi va asuma raspunderea pe un nou program

Presedintele Traian Basescu a anuntat, astazi, ca a ajuns la un acord cu premierul Victor Ponta, potrivit caruia Guvernul isi va asuma raspunderea pe un nou program, iar seful statului va valida, in cursul acestei zile, ministrii care au trecut ieri prin Parlament.

Semnele de intrebare ale acordului Basescu-Ponta.

Cabinetul Ponta III isi incepe activitatea dupa ce presedintele si premierul au ajuns la o intelegere: ministrii au depus juramantul, iar premierul isi va asuma raspunderea pe un program politic care sa actualizeze programul de guvernare. Consensul la care au ajuns brusc presedintele si premierul pare straniu in conditiile in care partile si-au mentinut, timp de mai multe zile, pozitiile divergente, iar pe parcursul zilei de ieri nu a aparut nici un element nou care sa justifice o rasturnare .

Basescu: Guvernul isi va asuma raspunderea pe un nou program de guvernare, iar eu voi valida ministrii care au trecut prin Parlament

Presedintele TraianBasescu a anuntat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca va valida la ora 18:00 ministrii care au trecut marti prin Parlament. Am avut o noua discutie cu premierul cu.

Basescu: Executivul isi va asuma raspunderea pe un nou program de guvernare, iar eu voi valida ministrii care au trecut prin Parlament (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a anuntat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca va valida la ora 18:00 ministrii care au trecut marti prin Parlament. Am avut o noua discutie cu premierul cu.

Basescu: Daca premierul nu-si asuma raspunderea pe noul program, nu avem astazi guvern

Presedintele Traian Basescu i-a trimis o scrisoare premierului Victor Ponta in care ii aminteste ca noul guvern nu respecta votul de la alegerile parlamentare din decembrie 2012 si i-a cerut acestuia sa respecte Constitutia.

Basescu, noilor ministri: Sampanie n-am, ca premierul mi-a dat un buget mic.

Presedintele Traian Basescu le-a spus noilor ministri, la finalul ceremoniei de depunere a juramintelor de investitura in functii, ca nu le poate oferi sampanie, pentru ca premierul a alocat Administratiei Prezidentiale un buget mic, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Basescu s-a inteles cu Ponta. Noii ministri depun juramantul. Guvernul isi asuma raspunderea pe noul program joi. CCR dezbate sambata contestatia privind Cabinetul Ponta III Mult succes, o guvernare cat mai eficienta! .

Basescu: Salut revenirea UDMR la guvernare, vechi aliati de nadejde.

Presedintele Traian Basescu a salutat, miercuri, revenirea UDMR la guvernare, vechi aliati de nadejde atunci cand te-ai inteles cu ei, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Basescu s-a inteles cu Ponta. Noii ministri depun juramantul. Guvernul isi asuma raspunderea pe noul program joi. CCR dezbate sambata contestatia privind Cabinetul Ponta III Va pot spune: totdeauna aliati de nadejde, atunci cand te-ai inteles cu ei, a spus presdedintele Traian Basescu referindu-se la UDMR. V-o spun .

Ponta, declaratie de presa la Guvern, la ora 17.30.

Premierul Victor Ponta va sustine o declaratie de presa la Guvern, la ora 17. Citeste si: UPDATE. Basescu s-a inteles cu Ponta. Presedintele ii numeste pe ministri, Guvernul isi asuma raspunderea. CCR dezbate sambata contestatia privind Cabinetul Ponta III.

Basescu si Ponta cauta solutii pentru noul guvern. Presedintele i-a cerut premierului sa-si asume raspunderea pentru un alt program de guvernare

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta se vor intalni astazi pentru a gasi o solutie de investire a noului guvern Ponta III, dupa ce seful statului a refuzat sa semneze decretele de numire ale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )