Libnet.ro
UNICEF

16:00

Basescu: Se poate rezolva asumarea raspunderii pe noul program

Adevărul Adevărul,
Basescu: Se poate rezolva asumarea raspunderii pe noul program

Presedintele Traian Basescu i-a trimis o scrisoare premierului Victor Ponta in care ii aminteste ca noul guvern nu respecta votul de la alegerile parlamentare din decembrie 2012 si i-a cerut acestuia sa respecte Constitutia. continuă pe Adevărul

Basescu: Vreau un guvern legitim. Ponta sa treaca in Parlament, prin asumarea raspunderii, noul program de guvernare

Update 14. 18 -Presedintele Traian Basescu i-a propus, marti, premierului Victor Ponta asumarea raspunderii Guvernului pe programul de guvernare, el spunand ca se poate face exceptie, prin decizia BP.

Ponta sa il treaca in Parlament, prin asumarea raspunderii

Update 14:40 Basescu: Guvernul sa-si asume raspunderea pe noul program de guvernare si emit decretele la orice ora Traian Basescu a mentionat ca, daca Victor Ponta isi va asuma raspunderea pe programul de guvernare, seful statului are disponibilitatea de a emite la orice ora decretele de numire a noilor ministri si de a primi noua echipa guvernamentala la Cotroceni, pentru depunerea juramantului.

Basescu: Cea mai rapida solutie, asumarea raspunderii pe un nou program de guvernare

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat ca s-a intalnit cu acesta, ca va respecta deciziile anterioare ale Curtii Constitutionale si ca va numi.

LIVE TEXT. Basescu vrea asumarea raspunderii actualului Guvern pe un nou program de guvernare.

Cititi declaratiile lui Traian Basescu, in format LIVE TEXT: - Astazi s-a adoptat hotararea de numire a unui nr. de ministri. Voi respecta deciziile anterioare ale CC si voi numi toti ministri in momentul in care conditiile vor fi indeplinite. Cer sa existe o noua structura de guvernare. Citeste si: Guvernul Ponta III a trecut de Parlament. Premierul nu a ajuns la un acord cu presedintele Basescu - Nu a fost posibil acest lucru azi in Parlament, sunt doua optiuni: una este cea care pleaca de .

Basescu, dupa intalnirea cu Ponta: I-am propus ca miercuri sa se adopte in Guvern noul program, apoi asumare

Presedintele Traian Basescu a declarat marti seara, in cadrul unei declaratii de presa, ca i-a solicitat premierului Victor Ponta schimbarea programului de guvernare care sa reflecte noua realitatea politica a.

Pregatiri pentru Guvernul Ponta III: Basescu poate sesiza CCR pe conflict constitutional

Presedintele Traian Basescu se poate adresa Curtii Constitutionale in cazul numirii Cabinetului Ponta III doar invocand existenta unui conflict de natura constitutionala, el neavand posibilitatea, conform Legii de functionare a Curtii, sa conteste.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )