Libnet.ro
UNICEF

05:00

Basescu: Ponta a facut &171;trafic de influenta &187; in cazul Ordonantei ASF

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu: Ponta a facut &171;trafic de influenta &187; in cazul Ordonantei ASF

Premierul Victor Ponta ar fi facut trafic de influenta in cazul emiterii Ordonantei privind Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), potrivit declaratiilor facute ieri de presedintele Traian Basescu, la un post de televiziune, precizand ca in discutarea actului normativ ar fi implicat, pe langa Dan Radu Rusanu, si Viorel Hrebenciuc, conform Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Ponta a facut trafic de influenta in cazul Ordonantei ASF.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca premierul Victor Ponta ar fi facut trafic de influenta in cazul emiterii Ordonantei privind ASF, precizand ca in discutarea actului normativ ar fi implicat si Viorel Hrebenciuc. Basescu a sustinut, duminica, in emisiunea Dupa 20 de ani de laProTV, ca in cazul emiterii Ordonantei de urgenta privind ASF a fost implicat, pe langa Dan-Radu Rusanu, si Viorel Hrebenciuc, mentionand ca probabil premierul Victor Ponta ar fi facut trafic de .

Basescu: Ponta a facut trafic de influenta in cazul Ordonantei ASF si ar fi implicat si Hrebenciuc

Premierul Victor Ponta ar fi facut trafic de influenta in cazul emiterii Ordonantei prinASF, a acuzat, duminica, presedintele Traian Basescu, precizand ca ar fi implicat si Viorel Hrebenciuc.

Basescu: Ponta, ca sef al PSD, trebuie sa isi asume cea mai grea candidatura, cea la alegerile prezidentiale

Victor Ponta, ca sed de partid, trebuie sa isi asume cea mai grea candidatura - cea la prezidentiale, a declarat, duminica seara, presedintele Traian Basescu, in cadrul l emisiunii Actualitatea.

Basescu: Ponta, ca sef al PSD, trebuie sa isi asume cea mai grea candidatura, cea la alegerile prezidentiale (VIDEO)

Victor Ponta, ca sed de partid, trebuie sa isi asume cea mai grea candidatura - cea la prezidentiale, a declarat, duminica seara, presedintele Traian Basescu, in cadrul l emisiunii Actualitatea.

Basescu: Ponta va trebui sa candideze la prezidentiale. in turul II as vota cu Antonescu

Presedintele Traian Basescu spune ca liderul PSD Victor Ponta va trebui sa candideze la alegerile prezidentiale. Victor Ponta va trebui sa candideze, pentru ca este un principiu care pentru mine a functionat tot.

Traian Basescu: Ponta ar trebui redesemnat premier si categeoric nu o mai fac. Am dovezi ca este corupt

La instalarea unui Guvern, nu se aproba doar ministrii, ci si un nou program. , iar, daca vrea sa respecte democratia, premierul Ponta ar trebui redesemnat ca premier, a afirmat Traian Basescu la Pro TV, potrivit Mediafax .

Basescu: Ponta este vinovat de ruperea USL

Update 11:25 Basescu: Vreau sa cresc PMP si in 2016 sa castige alegerile Seful statului a adaugat ca vrea sa ajute Partidul Miscarea Populara PMP) sa castige alegerile din 2016, fiind de parere ca nu exista majoritate cu o singura formatiune politica, referindu-se la PSD.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )