Libnet.ro
UNICEF

09:00

Basescu: Premierul a GRESIT ca a trimis Rosia Montana in Parlament.

România Liberă România Liberă,
Basescu: Premierul a GRESIT ca a trimis Rosia Montana in Parlament.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca premierul a gresit ca a trimis Rosia Montana in Parlament. Ponta trebuia sa organizeze o dezbatere in Guvern, a declarat Traian Basescu intr-o dezbatere la adevarul. ro. Imi mentin pozitia ca reluarea mineritului este o oportunitate pentru Romania. In acelasi timp, trebuie sa vedem care este solutia pentru ca societatea sa fie impacata cu acest proces. Nu am nicio problema sa mai fac un referendum pentru Rosia Montana, a declarat Basescu. continuă pe România Liberă

Radu Tudor: Daca ar fi avut curaj politic, Basescu facea referendum pentru Rosia Montana in timpul guvernarii proprii

Jurnalistul Radu Tudor a comentat in cadrul emisiunii La ordinea zilei de la Antena 3 pe tema referendumului propus de presedintele Traian Basescu in privinta proiectului de la Rosia Montana. Daca Traian Bas.

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Crin Antonescu si Ponta - dezastre pentru Romania / Trimiterea legii privind acordul cu Rosia Montana in Parlament este o lasitate a guvernului / Ponta aduce aminte de stilul lui Adria

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Basescu i-a calificat pe Crin Antonescu si Victor Ponta drept dezastre pentru Romania, si l-a intrebat pe premier: Ponta, citi bani ai luat ca sa semnezi cu Rosia Montana?Emisiune in curs de desfasurare.

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Trimiterea legii privind acordul cu Rosia Montana in Parlament este o lasitate a guvernului / Ponta aduce aminte de stilul lui Adrian Nastase

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Emisiune in curs de desfasurare.

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Posibil referendum odata cu europarlamentarele / Nu stiu care ar trebui sa fie candidatul dreptei la prezidentiale, Crin Antonescu si Ponta sunt dezastre pentru Romania

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Basescu i-a calificat pe Crin Antonescu si Victor Ponta drept dezastre pentru Romania, si l-a intrebat pe premier: Ponta, citi bani ai luat ca sa semnezi cu Rosia Montana? Referitor la coagularea dreptei politice, Basescu a spus ca momentul optim pentru aceasta va fi a doua zi dupa alegerile europarlamentare, si a sustin fuziunea intre partidele de dreapta, si nu alierea lor. Basescu a avansat si un scenariu pentru Siria si influenta asupra Rusiei, care ar putea cere Transnistria drept compensare pentru eventuala pierdere a bazei sale militare din Siria. Emisiune in curs de desfasurare.

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Posibil referendum odata cu europarlamentarele / Nu stiu care ar trebui sa fie candidatul dreptei la prezidentiale, Crin Antonescu si Ponta sunt dezastre pentru Romania/ Gruia Stoica a

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Basescu i-a calificat pe Crin Antonescu si Victor Ponta drept dezastre pentru Romania, si l-a intrebat pe premier: Ponta, citi bani ai luat ca sa semnezi cu Rosia Montana? Referitor la coagularea dreptei politice, Basescu a spus ca momentul optim pentru aceasta va fi a doua zi dupa alegerile europarlamentare, si a sustin fuziunea intre partidele de dreapta, si nu alierea lor. Basescu a avansat si un scenariu pentru Siria si influenta asupra Rusiei, care ar putea cere Transnistria drept compensare pentru eventuala pierdere a bazei sale militare din Siria.

Ponta ii raspunde lui Basescu: Nu am luat absolut nimic de la Rosia Montana.

Premierul Victor Ponta a precizat, luni, ca nu a luat absolut nimic de la Rosia Montana, raspunzand astfel intrebarii lansate de catre presedintele Traian Basescu intr-un interviu, informeaza Mediafax. Solicitat sa comenteze in legatura cu intrebarea pe care Traian Basescu i-a adresat-o, Ponta a raspuns: Stie domnia sa. Citeste si Basescu: Ponta, cati bani ai luat de la Rosia Montana? Jurnalistii i-au spus premierului ca aceeasi intrebare a adresat-o si el presedintelui Traian Basescu, .

Ponta: Ideea lui Basescu a unui referendum privind Rosia Montana este foarte buna.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta USL, ca ideea exprimata de seful statului, Traian Basescu, de a declansa un referendum privind proiectul Rosia Montana, este una foarte buna, informeaza Mediafax. Daca presedintele Traian Basescu, conform atributiilor sale constitutionale, considera util sa declanseze un referendum, cred ca e o idee foarte buna, a spus Ponta. Citeste si Basescu: Ponta, cati bani ai luat de la Rosia Montana? Ponta a spus ca, daca nu s-ar fi facut partea .

Ponta ii raspunde lui Basescu: Nu am luat absolut nimic de la Rosia Montana

Premierul Victor Ponta a preciza ca nu a luat absolut nimic de la Rosia Montana, raspunzand astfel intrebarii lansate de catre presedintele Traian Basescu intr-un interviu.

Ponta catre Basescu: Nu am luat absolut nimic de la Rosia Montana

Premierul Victor Ponta a precizat, luni, ca nu a luat absolut nimic de la Rosia Montana, raspunzand astfel intrebarii lansate de catre presedintele Traian Basescu. Solicitat sa comenteze.

Crin Antonescu: Va trebui sa existe o comisie speciala pe proiectul Rosia Montana in Parlament

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca sustine constituirea unei comisii parlamentare speciale pentru analizarea proiectului privind exploatarea de aur de la Rosia MontanaLiderul PNL a mai.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )