Libnet.ro
UNICEF

12:00

Basescu: Romania va inregistra in 2014 o crestere economica cuprinsa intre 3 si 4%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu: Romania va inregistra in 2014 o crestere economica cuprinsa intre 3 si 4%

Romania va inregistra anul acesta o crestere economica cuprinsa intre 3 si 4 %, a afirmat astazi presedintele Traian Basescu, in fata reprezentantilor comunitatii romanesti din Turcia, reuniti la ambasada Bucurestiului din Ankara. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu: Romania va avea in 2014 o crestere economica intre 3-4%. Crestere economica avem, stabilitate politica avem, cu un guvern stabil ca nu-l miscam cu nimic de acolo

Romania va inregistra in 2014 o crestere economica cuprinsa intre 3 si 4 %, a afirmat miercuri presedintele Traian Basescu, in fata reprezentantilor comunitatii romanesti din Turcia, reuniti la ambasada Bucurestiului din Ankara, unde seful statului a precizat ca este, ca si in 2013, mai optimist decat estimarile FMI.

Yachting: Romania Cup 2014, prezentarea evenimentului

Cupa de yachting Samsung Romania Cup 2014, competitia de cea mai mare anvergura din yachtingul romanesc, va include in acest an, prima intrecere mixta, romano-bulgara, in cadrul evenimentului Dobrogea Sailing Week.

Basescu: Romania sustine negocierile de aderare a Turciei la UE si accelerarea procesului

Romania sustine fara rezerve negocierile de aderare a Turciei la Uniunea Europeana si considera ca acest proces trebuie accelerat, a declarat prsedintele Traian Basescu la Ankara, acolo unde a inceput o.

Basescu: Romania sustine fara rezerve negocierile de aderare a Turciei la UE

Romania sustine fara rezerve negocierile de aderare a Turciei la UE, a declarat astazi presedintele Traian Basescu, intr-o conferinta sustinuta impreuna cu omologul sau turc, Abdullah Gul, precizand ca a venit timpul accelerarii acestui proces.

Basescu: Romania sustine fara rezerve negocierile de aderare a Turciei la UE

Update 13:47 Basescu: Comunitatea de afaceri turca a investit 5 miliarde de dolari in economia Romaniei Presedintele Traian Basescu a afirmat, astazi, in Turcia, ca oamenii de afaceri turci au investit 5 miliarde de dolari in economia din Romania, tinta fiind a se ajunge la 10 miliarde de dolari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2237 seconds )