Libnet.ro
UNICEF

13:00

Basescu ii scrie lui Ponta: Cereti aprobarea Parlamentului pentru un nou program de guvernare.

România Liberă România Liberă,
Basescu ii scrie lui Ponta: Cereti aprobarea Parlamentului pentru un nou program de guvernare.

Presedintele Basescu i-a trimis, marti, o scrisoare premierului Victor Ponta in care ii transmite ca este necesar sa solicite aprobarea Parlamentului pentru un nou program de guvernare, in raport cu noua componenta, informeaza Mediafax. Scrisoarea publicata de Administratia prezidentiala: Domnului Victor-Viorel Ponta,Prim-ministru al Guvernului Romaniei Stimate Domnule Prim-ministru, Avand in vedere ca in cursul zilei de astazi este programat votul Parlamentului pentru aprobarea remanierii . continuă pe România Liberă

Basescu ii scrie lui Ponta: Cereti aprobarea Parlamentului pentru un nou program de guvernare

Presedintele Basescu i-a trimis, marti, o scrisoare premierului Victor Ponta in care ii transmite ca este necesar ca, anterior aprobarii de catre Parlament a propunerilor de modificare in Guvern, sa solicite aprobarea Legislativului pentru un nou program de guvernare, in raport cu noua componenta.

Basescu ii scrie lui Ponta: Cereti aprobarea Parlamentului pentru un nou program de guvernare. Declaratii Traian Basescu, la 14:15

Presedintele Basescu i-a trimis, marti, o scrisoare premierului Victor Ponta in care ii transmite ca este necesar ca, anterior aprobarii de catre Parlament a propunerilor de modificare in Guvern, sa solicite.

Basescu, catre Ponta: Trebuie o legitimitate parlamentara pentru noul guvern. Cereti aprobarea Parlamentului

Update 14. 18Cele mai importante declaratii ale presedintelui Traian Basescu:- in scrisoare ii solicit ca inainte de a valida componenta noului guvern, prin asumarea raspunderii, sa treaca prin Parlament noul program.

Basescu ii scrie lui Ponta si acuza delegitimarea guvernului. La ora 15, Ponta prezinta noul cabinet

Presedintele Basescu i-a trimis, marti, o scrisoare premierului Victor Ponta in care ii transmite ca este necesar ca, anterior aprobarii de catre Parlament a propunerilor de modificare in Guvern, sa solicite.

Basescu, catre Ponta: USL nu mai exista. Solicitati aprobarea Parlamentului pentru un nou program de guvernare

Presedintele Traian Basescu i-a trimis o scrisoare premierului Victor Ponta in care ii aminteste ca noul guvern nu respecta votul de la alegerile parlamentare din decembrie 2012 si i-a cerut acestuia sa respecte Constitutia.

Rusia se pregateste de o interventie militara in Ucraina. Vladimir Putin a primit acordul Parlamentului pentru trimiterea de trupe

UPDATE: Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu a luat inca nicio decizie privind utilizarea fortei militare in Ucraina, declara purtatorul de cuvant al Kremlinului, citat de AFP. Aprobarea unei eventuale.

Adevarul Live, de la ora 11.00: cum blocheaza Traian Basescu formarea Guvernului Ponta III

Jurnalistul Grigore Cartianu analizeaza la Adevarul Live posibilitatile lui Traian Basescu de a bloca formarea noului guvern dupa ruperea USL. Potrivit presedintelui, Victor Ponta nu mai este un premier legitim.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )