Libnet.ro
UNICEF

13:00

Rusia se pregateste de o interventie militara in Ucraina. Vladimir Putin a primit acordul Parlamentului pentru trimiterea de trupe

Antena3 Antena3,
Rusia se pregateste de o interventie militara in Ucraina. Vladimir Putin a primit acordul Parlamentului pentru trimiterea de trupe

UPDATE: Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu a luat inca nicio decizie privind utilizarea fortei militare in Ucraina, declara purtatorul de cuvant al Kremlinului, citat de AFP. Aprobarea unei eventuale. continuă pe Antena3

UPDATE. Rusia se pregateste de o interventie militara in Ucraina. Avertismentul SUA

UPDATE 17:55 - Administratia Barack Obama analizeaza posibilele costuri pe care le-ar avea pentru Rusia o interventie militara in Ucraina, avertizeaza un oficial de rang inalt de la Casa Alba, citat de NBC.

Rusia se pregateste de o interventie militara in Ucraina. Armata ucraineana este in STARE DE ALERTA

UPDATE: Presedintele interimar al Ucrainei, Oleg Turcinov, a plasat armata in STARE DE ALERTA, pe fondul amenintarilor Rusiei cu o interventie militara, iar masurile de securitate la obiectivele strategice,.

UPDATE. Vladimir Putin cere Parlamentului rus acordul pentru O INTERVENTIE MILITARA in Crimeea

UPDATE 16:15 - Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a cerut, in urma cu putin timp, Parlamentului, acordul sa intervina militar in Crimeea. ---------------------Duma de Stat din Rusia, Camera.

UPDATE: Parlamentul rus APROBA solicitarea lui Vladimir Putin. Rusia poate interveni militar in Ucraina

UPDATE 17:00 -Parlamentul rus a aprobat solicitarea presedintelui Vladimir Putin. Rusia poate interveni militar in Ucraina. UPDATE 16:15 - Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a cerut, in urma cu putin timp,.

Incepe razboiul? Vladimir Putin vrea sa trimita armata in Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a cerut si a primit aprobarea Consiliului Federatiei, Camera superioara a Parlamentului, pentru trimiterea de trupe ruse in Ucraina pana la normalizarea situatiei, conform Mediafax .

PRESA: Statele Unite iNCA nu iau in calcul o interventie militara in Ucraina

Statele Unite vor intensifica activitatile pentru colectarea de informatii, iar comandantii militari evalueaza situatia din Ucraina pentru a stabili modalitati de reactie, insa deocamdata nu este analizata.

Ce spune Vladimir Putin despre criza din Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, face apel la evitarea escaladarii crizei din Ucraina. Liderul rus a subliniat necesitatea normalizarii situatiei cat mai rapid, conform unui comunicat al Kremlinului, citat.

Kremlin: Decizia privind interventia in Ucraina este a presedintelui Vladimir Putin. Deocamdata, nu a luat nicio decizie

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu a luat inca nicio decizie privind utilizarea fortei militare in Ucraina, declara purtatorul de cuvant al Kremlinului, citat de AFP. Aprobarea unei eventuale interventii.

Vladimir Putin cere evitarea escaladarii crizei din Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, face apel la evitarea escaladarii crizei din Ucraina, conform unui comunicat al Kremlinului. Apelul vine la scurt timp dupa ce Viktor Ianukovici s-a declarat uimit de tacerea .

Duma de Stat ii cere lui Vladimir Putin sa ia masuri pentru protejarea populatiei din Crimeea

Duma de Stat din Rusia, Camera inferioara a Parlamentului de la Moscova, ii cere presedintelui Vladimir Putin sa adopte masuri pentru protejarea, prin toate mijloacele, a locuitorilor regiunii autonome proruse.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )