Libnet.ro
UNICEF

15:00

Vladimir Putin cere evitarea escaladarii crizei din Ucraina

B1 B1,
Vladimir Putin cere evitarea escaladarii crizei din Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, face apel la evitarea escaladarii crizei din Ucraina, conform unui comunicat al Kremlinului. Apelul vine la scurt timp dupa ce Viktor Ianukovici s-a declarat uimit de tacerea . continuă pe B1

Putin cere evitarea escaladarii crizei de la Kiev.

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, face apel la evitarea escaladarii crizei din Ucraina, conform unui comunicat al Kremlinului, citat de Mediafax.

Reuniune a Consiliului de Securitate ONU pe tema crizei din Ucraina

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite va organiza, vineri seara, o reuniune privata urmata de consultari, pe tema crizei din Ucraina, informeaza AFP. Reuniunea va incepe la ora 15. 00, ora.

Consiliul de Securitate al ONU organizeaza o reuniune pe tema crizei din Ucraina

Consiliul de Securitate al ONU va organiza, vineri seara, o reuniune privata urmata de consultari, pe tema crizei din Ucraina, relateaza AFP. Reuniunea va incepe la ora 15. 00, ora Romaniei), a.

Reuniune a Consiliului de Securitate ONU pe tema crizei din Ucraina.

Consiliul de Securitate ONU se reuneste, vineri seara, pentru consultari, pe tema crizei din Ucraina. Reuniunea va incepe la ora 15. 00, ora Romaniei), a anuntat purtatorul de cuvant al ONU, Martin Nesirky, conform Mediafax. Lituania, care asigura in prezent presedintia Consiliului de Securitate ONU, a cerut acestui organism sa aiba o reactie la criza din Crimeea, anunta seful diplomatiei lituaniene. Am cerut delegatiei noastre la Natiunile Unite sa se asigure ca situatia din Crimeea .

Ce spune Vladimir Putin despre criza din Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, face apel la evitarea escaladarii crizei din Ucraina. Liderul rus a subliniat necesitatea normalizarii situatiei cat mai rapid, conform unui comunicat al Kremlinului, citat.

Merkel cere evitarea actiunilor care risca sa amplifice criza din Ucraina.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, i-a cerut presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, evitarea oricarei actiuni care ar putea contribui la agravarea situatiei din Ucraina, informeaza Mediafax. Cancelarul Merkel si-a exprimat preocuparea in legatura cu destabilizarea situatiei din Ucraina. Orice actiune care ar putea contribui la agravarea situatiei trebuie evitata, a declarat Steffen Seibert, purtatorul de cuvant al Guvernului german. Citeste si: Putin cere evitarea escaladarii crizei de la .

Putin, in Consiliu de securitate, cu Medvedev si Lavrov, pentru situatia din Ucraina.

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, are la aceasta ora o intalnire cu oficiali de top pe probleme de securitate, pentru a discuta situatia din Ucraina, anunta RIA Novosti, citandu-l pe purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitry Peskov. La Consiliul de securitate participa premierul Dimitri Medvedev, seful diplomatiei ruse, Sergei Lavrov, ministrul apararii, Sergei Shoigu, ministrul de interne, Vladimir Kolokoltsev, seful administratiei de la Kremlin, Sergei Ivanov, sefii serviciilor de .

Procuratura Generala din Ucraina cere extradarea lui Ianukovici

Conducerea Procuraturii Generale din Ucraina a emis, astazi, un document prin care cere extradarea fostului presedinte ucrainean, Viktor Ianukovici, potrivit unui comunicat de presa emis astazi de institutie, citat de Kyiv Post.

Vladimir Putin verifica cat de pregatite sunt trupele pentru lupta

Presedintele rus, Vladimir Putin, a ordonat miercuri verificarea pregatirii pentru lupta a trupelor din centrul si vestul Rusiei, relateaza BBC News Online.

Vladimir Putin ordona verificarea pregatirii de lupta a trupelor din centrul si vestul tarii

Presedintele rus, Vladimir Putin, a ordonat miercuri verificarea pregatirii pentru lupta a trupelor din centrul si vestul Rusiei, relateaza BBC News Online.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )