Libnet.ro
UNICEF

17:30

Putin, in Consiliu de securitate, cu Medvedev si Lavrov, pentru situatia din Ucraina.

România Liberă România Liberă,
Putin, in Consiliu de securitate, cu Medvedev si Lavrov, pentru situatia din Ucraina.

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, are la aceasta ora o intalnire cu oficiali de top pe probleme de securitate, pentru a discuta situatia din Ucraina, anunta RIA Novosti, citandu-l pe purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitry Peskov. La Consiliul de securitate participa premierul Dimitri Medvedev, seful diplomatiei ruse, Sergei Lavrov, ministrul apararii, Sergei Shoigu, ministrul de interne, Vladimir Kolokoltsev, seful administratiei de la Kremlin, Sergei Ivanov, sefii serviciilor de . continuă pe România Liberă

Presa internationala despre situatia din Ucraina: Crimeea: punctul de plecare al urmatoarei crize din Ucraina?/ Trebuie trimise mesaje fara echivoc Rusiei ca nu se va accepta scindarea Ucrainei/ Paralele cu Serbia si Revolutia din Romania

Situatia din Ucraina continua sa-i preocupe pe editorialistii marilor ziare, mesajele lor mergand de la sublinierea necesitatii unitatii Occidentului in sprijinul acordat Ucrainei pana la contracararea actiunilor Rusiei din estul si sud-estul tarii in vederea evitarii unei ruperi in doua a Ucrainei. Multi economisti considera ca Ucraina se indreapta spre colaps financiar, avand 73 de miliarde de dolari de rambursat in urmatoarele 18 luni, subliniind ca autoritatile s-au bazat pe Rusia pentru a cumpara o parte din datorie.

Antonescu despre situatia din Ucraina: Este de salutat succesul fortelor democratice..

Antonescu, despre situatia din Ucraina: este un moment de importanta istorica. Este de salutat succesul fortelor democratice. Pentru Romania este un triplu interes fata de ceea ce se intampla in Ucraina. Este important ce se intampla in Ucraina, pentru Romania, atat ca tara vecina, ca membru al UE si membru NATO. Este esential sa aiba loc alegeri democratice. Sper ca toate formele de violenta, dintr-o directie sau alta, sa inceteze. Liderul PNL, Crin Antonescu, sustine o conferinta de presa .

Ursache, ASF: Situatia din piata asigurarilor este cangrenizata. In momentul de fata asigurarile au o problema: lipsa de supraveghere si control timp de ani de zile

Situatia din piata asigurarilor este cangrenizata. In momentul de fata piata asigurarilor are o problema: lipsa de supraveghere si control timp de ani de zile. La Harinvest am fost in control in 2011. A fost dat o amenda de 1500 de lei si un avertisment contabilei sefe. Asta a fost tot. Daca piata are nevoie de ceva este sa continue cu masurile radicale, a declarat sambata la Sinaia vicepresedintele ASF Mircea Ursache, in cadrul unui seminar organizat de Finmedia si Piata Financiara. El a admis ca membrii boardului ASF nu au fost informati de comunicatul transmis de Autoritate catre media si ca acest comunicat nu a fost discutat si aprobat in board. Comunicarea este in subordinea directa a Presedintelui ASF, a explicat el pentru HotNews. ro.

Angela Merkel si Vladimir Putin au discutat despre situatia din Ucraina. Integritatea teritoriala trebuie sa fie pastrata

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele rus Vladimir Putin au purtat duminica o conversatie telefonica, in timpul careia au ajuns la concluzia ca pastrarea integritatii teritoriale a Ucrainei este.

Obama si Putin au discutat despre situatia din Ucraina.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si omologul sau rus, Vladimir Putin, si-au exprimat dorinta ca acordul de iesire din criza, semnat de puterea si opozitia din Ucraina, sa fie pus in aplicare rapid, a anuntat un oficial rang inalt american, citat de AFP. In cursul unei discutii telefonice constructive, Obama si Putin au convenit asupra faptului ca acordul ar trebui pus in aplicare rapid si ca este foarte important de a incuraja toate partile sa se abtina sa recurga la violente, .

Rubla si obligatiunile rusesti, afectate de situatia din Ucraina

Violentele derulate saptamana trecuta in Ucraina au afectat evolutia monedei Rusiei, respectiv a obligatiunilor acestei tari. Saptamana trecuta, rubla a pierdut peste 1%, iar cererea pentru obligatiunile rusesti a secat, impingand randamentul titlurilor de stat locale la un nivel record. Drept urmare, Moscova a anulat o a treia licitatie de datorii in decurs de patru saptamani.

20 de milioane de euro pentru educatia din Republica Moldova

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea a discutat, vineri, in Chisinau, cu omologul moldovean al domniei sale, Marcel Raducan, despre implementarea Programului de asistenta tehnica si financiara, ce prevede un ajutor nerambursabil de 100 de milioane de euro din partea tarii noastre pentru Republica Moldova, in vederea unor investitii in infrastructura educationala, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )