Libnet.ro
UNICEF

19:30

Rubla si obligatiunile rusesti, afectate de situatia din Ucraina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rubla si obligatiunile rusesti, afectate de situatia din Ucraina

Violentele derulate saptamana trecuta in Ucraina au afectat evolutia monedei Rusiei, respectiv a obligatiunilor acestei tari. Saptamana trecuta, rubla a pierdut peste 1%, iar cererea pentru obligatiunile rusesti a secat, impingand randamentul titlurilor de stat locale la un nivel record. Drept urmare, Moscova a anulat o a treia licitatie de datorii in decurs de patru saptamani. continuă pe Ziarul Bursa

Antonescu despre situatia din Ucraina: Este de salutat succesul fortelor democratice..

Antonescu, despre situatia din Ucraina: este un moment de importanta istorica. Este de salutat succesul fortelor democratice. Pentru Romania este un triplu interes fata de ceea ce se intampla in Ucraina. Este important ce se intampla in Ucraina, pentru Romania, atat ca tara vecina, ca membru al UE si membru NATO. Este esential sa aiba loc alegeri democratice. Sper ca toate formele de violenta, dintr-o directie sau alta, sa inceteze. Liderul PNL, Crin Antonescu, sustine o conferinta de presa .

Obama si Putin au discutat despre situatia din Ucraina.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si omologul sau rus, Vladimir Putin, si-au exprimat dorinta ca acordul de iesire din criza, semnat de puterea si opozitia din Ucraina, sa fie pus in aplicare rapid, a anuntat un oficial rang inalt american, citat de AFP. In cursul unei discutii telefonice constructive, Obama si Putin au convenit asupra faptului ca acordul ar trebui pus in aplicare rapid si ca este foarte important de a incuraja toate partile sa se abtina sa recurga la violente, .

Obama va discuta cu Putin despre situatia din Ucraina.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, va discuta prin telefon, vineri, cu omologul sau rus, Vladimir Putin, dupa semnarea acordului politic in Ucraina, informeaza Mediafax. Statele Unite au salutat semnarea unui acord intre regimul Viktor Ianukovici si opozitia ucraineana, cerand aplicarea imediata a documentului. Statele Unite saluta acordul semnat joi intre presedintele Viktor Ianukovici si liderii opozitiei, a declarat Jay Carney, purtatorul de cuvant al Presedintiei SUA.

Peste 70% din rusi nu vor ca Moscova sa se implice in situatia din Ucraina

73% din populatia Rusiei este de parere ca Moscova nu ar trebui sa se implice in conflictul din Ucraina, releva un sondaj de opinie efectuat de VTsIOM in 42 de regiuni. Numai 15 procente din cei intervievati.

Angela Merkel si Vladimir Putin au discutat despre situatia din Ucraina. Integritatea teritoriala trebuie sa fie pastrata

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele rus Vladimir Putin au purtat duminica o conversatie telefonica, in timpul careia au ajuns la concluzia ca pastrarea integritatii teritoriale a Ucrainei este.

Sedinta la Cotroceni privind situatia din Ucraina: Gabriel Oprea il inlocuieste pe Victor Ponta

Presedintele TraianBasescu a convocat, duminica, o sedinta la Palatul Cotroceni, tema fiind situatia dinUcraina, relateazaB1 TV. La aceasta sedinta vor participa presedintele Basescu,.

Presedintele Traian Basescu saluta evolutia din Ucraina: Renuntarea la accente sau actiuni extremiste sau nationaliste ar contribui la obtinerea consensului national

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj, duminica, privind situatia din Ucraina, in care saluta incetarea violentelor si face apel la la toti liderii politici din Ucraina sa manifeste calm, retinere, pragmatism si prudenta, disponibilitate maxima la dialog si flexibilitate.

Presedintele Barack Obama va discuta cu presedintele rus despre situatia din Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, va discuta prin telefon, vineri, cu omologul sau rus, Vladimir Putin, dupa semnarea acordului politic in Ucraina, potrivit unui anunt facut de un oficial de inalt rang.

Ce-au avut si ce-au pierdut romanii din Ucraina prin suspendarea legii minoritatilor.

Era sau nu buna legea minoritatilor din Ucraina? Romanii din tara vecina au pareri impartite despre recent suspendatul act normativ. Unii cred ca a fost doar teorie, neaplicata in practica, altii deplang lipsa de vointa in afirmarea identitatii nationale. S-ar putea spune, din primele reactii ale romanilor din Ucraina, ca nu plange nimeni in tara vecina dupa legea care acorda minoritatilor dreptul de a invata in propria limba, dar si de a vorbi in limba materna in institutiile statului.

Rusia, ingrijorata de viata si sanatatea cetatenilor sai din Ucraina.

Moscova este foarte ingrijorata pentru viata si sanatatea cetatenilor sai din Ucraina. Acest fapt a determninat rechemarea ambasadorului Federatiei Ruse in Ucraina, Mihail Zurabov, a declarat premierul Dmitri Medvedev, anunta RIA Novosti. Nu eu trebuie sa va explic eu ce inseamna asta, in limbaj diplomatic, a punctat Medvedev. Citeste si: Medvedev: Rusia va onora acordurile cu Ucraina Primul ministru al Rusiei a spus ca Moscova nu recunoaste noul regim de la Kiev. 1057;um .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )