Libnet.ro
UNICEF

21:00

Rusia, ingrijorata de viata si sanatatea cetatenilor sai din Ucraina.

România Liberă România Liberă,
Rusia, ingrijorata de viata si sanatatea cetatenilor sai din Ucraina.

Moscova este foarte ingrijorata pentru viata si sanatatea cetatenilor sai din Ucraina. Acest fapt a determninat rechemarea ambasadorului Federatiei Ruse in Ucraina, Mihail Zurabov, a declarat premierul Dmitri Medvedev, anunta RIA Novosti. Nu eu trebuie sa va explic eu ce inseamna asta, in limbaj diplomatic, a punctat Medvedev. Citeste si: Medvedev: Rusia va onora acordurile cu Ucraina Primul ministru al Rusiei a spus ca Moscova nu recunoaste noul regim de la Kiev. 1057;um . continuă pe România Liberă

Cum explica Rusia de ce nu a semnat acordul dintre puterea si opozitia din Ucraina

Rusia nu a semnat acordul privind iesirea din criza ucraineana, incheiat la Kiev sub mediere europeana, dar acest lucru nu inseamna ca nu sustine un compromis, a declarat vineri ministerul rus al Afacerilor Externe, citat de AFP.

Ce-au avut si ce-au pierdut romanii din Ucraina prin suspendarea legii minoritatilor.

Era sau nu buna legea minoritatilor din Ucraina? Romanii din tara vecina au pareri impartite despre recent suspendatul act normativ. Unii cred ca a fost doar teorie, neaplicata in practica, altii deplang lipsa de vointa in afirmarea identitatii nationale. S-ar putea spune, din primele reactii ale romanilor din Ucraina, ca nu plange nimeni in tara vecina dupa legea care acorda minoritatilor dreptul de a invata in propria limba, dar si de a vorbi in limba materna in institutiile statului.

Antonescu despre situatia din Ucraina: Este de salutat succesul fortelor democratice..

Antonescu, despre situatia din Ucraina: este un moment de importanta istorica. Este de salutat succesul fortelor democratice. Pentru Romania este un triplu interes fata de ceea ce se intampla in Ucraina. Este important ce se intampla in Ucraina, pentru Romania, atat ca tara vecina, ca membru al UE si membru NATO. Este esential sa aiba loc alegeri democratice. Sper ca toate formele de violenta, dintr-o directie sau alta, sa inceteze. Liderul PNL, Crin Antonescu, sustine o conferinta de presa .

Basescu: Fac apel la toti liderii politici din Ucraina sa manifeste calm, retinere, pragmatism si prudenta

Presedintele Traian Basescu face apel la calm in Ucraina, printr-un comunicat de presa. Presedintele a salutat cele mai recente evolutii din Ucraina si a aratat ca incetarea violentelor, renuntarea la.

Presedintele Traian Basescu saluta evolutia din Ucraina: Renuntarea la accente sau actiuni extremiste sau nationaliste ar contribui la obtinerea consensului national

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj, duminica, privind situatia din Ucraina, in care saluta incetarea violentelor si face apel la la toti liderii politici din Ucraina sa manifeste calm, retinere, pragmatism si prudenta, disponibilitate maxima la dialog si flexibilitate.

Ianukovici, declarat de partidul sau, responsabil pentru evenimentele tragice din Ucraina

Fostul presedinte Viktor Ianukovici a fost criticat extrem de dur, duminica, de catre partidul sau, care l-a declarat responsabil de evenimentele tragice din Ucraina si care i-a condamnat tradarea, intr-un.

Poate Romania sa profite de criza din Ucraina?

Evenimentele din Ucraina de pe Euromaidan conteaza enorm nu doar pentru uncraineni ci si pentru intreaga Europa, dar in special pentru noi.

Iulia Timosenko va candida la alegerile prezidentiale din Ucraina

Opozanta Iulia Timosenko a anuntat sambata seara ca va candida la alegerile prezidentiale anticipate din Ucraina, programate sa aiba loc la 25 mai, relateaza agentia Itar-Tass, in pagina electronica.

Obama si Putin au discutat despre situatia din Ucraina.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si omologul sau rus, Vladimir Putin, si-au exprimat dorinta ca acordul de iesire din criza, semnat de puterea si opozitia din Ucraina, sa fie pus in aplicare rapid, a anuntat un oficial rang inalt american, citat de AFP. In cursul unei discutii telefonice constructive, Obama si Putin au convenit asupra faptului ca acordul ar trebui pus in aplicare rapid si ca este foarte important de a incuraja toate partile sa se abtina sa recurga la violente, .

Rusia, ingrijorata ca Moldova isi pune Politia la granita cu Ucraina.

Viceministrul de Externe al Rusiei, Grigori Karasin, s-a aratat ingrijorat de prezenta si numarul politistilor moldoveni in localitatea Bender - Tighina, relateaza http://abcnews. md. Karasin sustine, intr-un interviu acordat publicatiei Nezavisimaia Gazeta, ca acest fapt perturbeaza stabilitatea si securitate in regiune. Nu putem sa nu fim ingrijorati de tentativele Chisinaului de a pastra si chiar suplimenta numarul structurilor de forta la Nistru. Acest lucru este alarmant si .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2572 seconds )