Libnet.ro
UNICEF

20:00

Basescu a semnat incetarea mandatului lui Funeriu in conducerea ICR.

România Liberă România Liberă,
Basescu a semnat incetarea mandatului lui Funeriu in conducerea ICR.

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul privind incetarea mandatului lui Daniel Funeriu in Consiliul de conducere al Institutului Cultural Roman, ca urmare a demisie sale din acesta functie, potrivit Mediafax. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat marti, 30 octombrie a. c. , Decretul privind incetarea mandatului domnului Daniel-Petru Funeriu in Consiliul de conducere al Institutului Cultural Roman, ca urmare a demisie sale din acesta functie, informeaza . continuă pe România Liberă

Presedintele Basescu a semnat incetarea mandatului lui Daniel Funeriu la conducerea ICR

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul referitor la incetarea mandatului lui Daniel Funeriu in Consiliul de conducere al Institutului Cultural Roman. Presedintele Romaniei, domnul Traian.

Senatul a decis: Mircea Diaconu RAMANE SENATOR pana la incetarea mandatului. Ce spune Diaconu.

UPDATE: Senatorul PNL Mircea Diaconu a declarat, marti, dupa votul prin care a fost respinsa solicitarea de incetare a mandatului sau, ca Senatul si-a asumat culpa prin care a decis initial ca nu se afla in vreo situatie de incompatibilitate si a mentionat ca justitia nu a solicitat sanctionarea sa. Diaconu: Senatul si-a asumat culpa privind incompatibilitatea mea _ _ _ _ Plenul Senatului a respins, marti, solicitarea ANI privind incetarea mandatutului senatorului PNL Mircea Diaconu, ca .

Senatul a decis: Mircea Diaconu RAMANE SENATOR pana la incetarea mandatului.

Plenul Senatului a respins, marti, solicitarea ANI privind incetarea mandatutului senatorului PNL Mircea Diaconu, ca urmare a deciziei definitive a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, potrivit Mediafax. Stire in curs de actualizare Citeste si: Mircea Diaconu: Ar fi o aberatie sa dau in judecata Senatul. Nu imi trece asa ceva prin cap.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )